30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajları

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ın Zafer Bayramı Mesajı


Zafer Bayramı nedeni ile Niğde Valisi Necmeddin Kılıç bir mesaj yayınladı. Vali Necmeddin Kılıç, mesajında şu görüşlere yer verdi.

“ Türk tarihinin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığı için nihai hamleye karar verdiği tarihin adıdır. Türk milletinin bağımsızlığını savaş meydanında dünyaya tescil ettirmesidir. 30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. Türk Milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.

Vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle kanının son damlasına kadar vatanını savunan Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğindeki ordumuzun kazandığı bu şanlı zafer, Türk Milletinin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve saldırı karşısında kenetlenerek hiçbir gücün, hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun birliğinin ve bağımsızlığının elinden alınmasına fırsat vermeyeceğinin simgesi olmuştur.

Bu düşüncelerle, Büyük Atatürk'ün mukaddes vatanımızın birliği ve bütünlüğünü perçinlediği ve dünyaya kabul ettirdiği bu çok anlamlı Zaferin yıldönümünde, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, vatanın bütünlüğü ve Yüce Türk Milleti'nin bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

*******

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan’dan Zafer Bayramı Mesajı

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlık ettiği büyük taarruz neticesinde işgal altındaki vatan topraklarımız düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşımız hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, ülkemizin yolunun açık olduğunun en somut göstergesidir. 30 Ağustos 1922 tarihinin, Türk tarihinde taşıdığı değerin çok iyi bilinmesi gerekmektedir. Bu düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.

****

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir'in Zafer Bayramı Mesajı

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özdemir mesajında, Türkiye’nin bugün bulunduğu noktadaki temellerinin 30 Ağustos’ta elde edilen zaferle atıldığını ifade etti.

Özdemir:’’ Bizler Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkarak, uygarlık düzeyini en üst seviyeye taşımak için çalışıyoruz. 30 Ağustos bir anlamda halkımızın el ele verdiğinde neler yapabileceğini bizlere kanıtlamıştır. Zafer Bayramını kazanmamızdaki birliktelik duruşunu bugünde sergileyerek, halkımızla birlikte hareket ederek, üstün başarılara imza atıyoruz. Ekonomiden ulaşıma, insan hak ve hürriyetlerinden adalete kadar  yaşanabilir bir Türkiye’nin inşası için atılan önemli adımlarla muasır medeniyetler seviyesine çıkma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile vatanın bütünlüğü ve şanlı bayrağımızın daima hür bir şekilde dalgalanması uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum’’ dedi.

****

CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini sağlamlaştıran Büyük Zaferin 93. Yıl dönümünü gururla kutladıklarını belirten CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi mesajında ; “ En zor şartlarda ülkesini, zulümden, felaket ve sıkıntılardan kurtarmış olan Türk Silahlı Kuvvetleri, çağın ihtiyaç duyduğu niteliklerle donatılmış olarak yurdunu ve ulusunu iç ve dış her türlü tehlikeye karşı koruma ve kollama görevini hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak yerine getirmektedir.

Türk Silahlı Kuvvetleri arkasında yüce Türk ulusundan aldığı destekle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Anayasa da kendine verilen hak, görev ve yetkiler dahilin de ulus kimliğinden taviz vermeden Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü için yorulmadan bıkmadan çalışmaya devam edeceğinden şüphemiz yoktur.

93. Yıldönümü ilk günkü gibi gurur ve heyecandan hiçbir şey kaybetmeden aynı duygularla kutladığımız 30 Ağustos Zaferi ile Başkomutan Mustafa Kemal’in önderliğindeki yüce Türk ulusu, emperyalist güçlerin işgalci ordularını, anavatan topraklarından kesin olarak atarak, ebedi özgürlük ve bağımsızlığına kavuşturmuştur. Bu zafer bütün otoritelerin tartışmasız bir askeri deha olarak kabul ettiği ulu önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının bizlere hediyesidir.

Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş savaşının tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türki Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçleri mensuplarımızı saygı ve rahmetle anıyorum” dedi. 

*****

VATAN PARTİSİ NİĞDE İL BAŞKANI Z.CEM YILDIRIM’IN YAZILI BASIN AÇIKLAMASI

 

“30 AĞUSTOS’TA HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ!”

 

Türk tarihinin ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunda çok önemli bir aşama olan 30 Ağustos Zaferimizin 93 ncü yıldönümü kutlu olsun.

30 Ağustos Zaferinin ve sonrasında Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında payı olan ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

Bölücü terör örgütü PKK ile hem yurt içinde ve hem de yurt dışında başarıyla mücadele eden güvenlik güçlerimizin şehitler verdiği bugünlerde Zafer Bayramımızı her zamankinden daha görkemli kutlamamız gerekirken, bir genelge yayınlayan AKP Hükümeti Zafer Bayramı kutlamalarına yasak getirdi.

Türkiye’nin dört bir yanında, demokratik kitle örgütlerimizin  “HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ” sloganı ile TSK ve güvenlik güçlerimize destek için meydanlara çıkmaya hazırlandığı bir sırada, kutlamalara yasak getiren ve milli bayramlarımız unutturmak için sürekli gerekçe üreten AKP Hükümetinin bu tavrını protesto ediyoruz.

Bugün 30 Ağustos’u her zamankinden daha fazla coşkuyla kutlamak, hatta halkımızın bu törenlere daha yüksek katılımını sağlamak PKK ile mücadele eden Mehmetçiğimize en büyük destektir.

Vatan Partisi olarak “HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ” sloganı ile yapılacak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını destekliyoruz ve içinde yer alacağız.

30 Ağustos Pazar günü saat 18.00’de, Niğde Cumhuriyet Meydanında, Atatürkçü Düşünce Derneğinin düzenlediği basın açıklamasına Vatan Partisi olarak Türk Bayraklarımızla katılacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramını Atamıza yaraşır bir şekilde ve coşkuyla kutlayacağız...
 

Editör: TE Bilişim