Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi'nin (PTT) 173’üncü kuruluş yıldönümü Niğde hükümet meydanında yapılan törenle kutlandı.


Cumhuriyet Meydanındaki  Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan tören, çelenk sunumu ile devam etti.

Törende konuşan PTT Başmüdürü Ali Sevinç; istenildiğinde aşılamayacak engel olmadığı bilinciyle, her zaman halka hizmetin en iyisini götürme gayesiyle çalışmalarını sürdüren ve bu kutlu hizmet yolculuğunda 173 yılı geride bırakan bir kurumun çalışanları olarak burada bulunmanın sevincini yaşamaktayız.

Görüldüğü üzere yenilikçi, her zaman daha iyiyi arayan bir hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı yaptık. Beklentilerin ötesinde bir performansla övgü dolu projeleri hayata geçirdik.

Bu gün gelinen noktada PTT, rekabetçi ve piyasada belirleyici olan bir kuruluş haline geldi. Bundan sonrada konumumuzu devam ettirecek ve ülkemiz insanının daima en iyiye, en güzele layık olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Buna paralel olarak hep iyiyi sürekli olarak daha iyiye ulaşma adına kurumsal yenileme sürecinde hep birlikte yeni bir döneme girmiş bulunmaktayız. 173 yıldır ülkemizin hizmetinde olan PTT genel müdürlüğümüz 23.05.2013 tarihli 28655 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6475 sayılı posta hizmetleri kanunu ile şirket olarak yeniden yapılanmıştır.

Biliyoruz ki ülkesine ve milletine hizmet edenler asla unutulmaz. Daima yaşarlar ve onları yaşatan da eserleridir. Bu eserlerin özveriyle vücuda getirilmesinde üstün gayret gösterip aktif rol alan ulaştırma ve haberleşme bakanlığımıza, genel müdürlüğümüze ve çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, başarı dolu nice yıllar temenni ederim diye konuştu.

Çelenk sunma töreninin ardından Başmüdür Ali Sevinç ve beraberinde PTT şube müdür ve personeli Niğde valisi Necmeddin kılıç’ı makamında ziyaret ederek pul albümünden oluşan bir hediye takdim etti.

Yapılan tören ve valilik ziyaretinin ardından PTT şubesinde günlük işlem yaptırmak için sıra alarak 173’ncü müşteri olan Abdullah Arıkan isimli vatandaş Başmüdür Ali Sevinç tarafından ödüllendirildi.

Editör: TE Bilişim