• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.600 %-1.53
  • ETHERIUM 3.045 %-2.17
19°

Şöförlü araç kiralama

Firma Kodu #3697
Sektör
Adres Bağlıca mah. Open sky
URL http://ankarablackshuttle.com
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Şoförlü Araç Kiralama
İl dışından Ankara’ya gerçekleştireceğiniz ziyaretlerde gerek şehir içi trafiğe tam hakim olunmaması gerekse zamandan tasarruf etme amacıyla şoförlü araç kiralama, Ankara da daha cazip bir kaliteli hizmet haline gelmektedir. Ayrıca karışık rent a car işlemlerinde de zaman kaybı yaşamada tasarruf amacıyla Ankara şoförlü kiralama 7/24 hizmetinizdedir.

Araç ve vip minibüs filomuzdan dilediğiniz aracı Ankara şoförlü kiralama hizmetiyle kiralayabilirsiniz. Sizi şoförümüz dilediğiniz noktadan alıp araç tesliminde dilediğiniz noktaya bıraktığı gibi gün içi transferinizi de profesyonel, lüks, ekonomik, konforlu bir biçimde gerçekleştirmektedir.

Şöförlü Araç Kiralama Avantajları

Şoförlü araç kiralama işlemi, yoğun trafik stresi ile uğraşmak istemeyen, iş ya da şehir turları amacı ile tatil organize eden kişiler için ehliyeti kiralamaya uygun olmayan kolay rezervasyon hizmetidir
Şoförlü araç kiralama ve transfer işlemlerinde en avantajlı konu bir lokasyondan ulaşılacak lokasyona kadar geçen sürede, ulaşılmak istenen yere yetişme, park sorunları, haberleşme, lokasyonun yerini bulamama gibi ekstra stresli olan konularla sizin uğraşmayacak olmanızdır.
Gezi amaçlı yapılan planlamalarda şehre olan yabancılık, vaktinizin çoğunun arayış içinde yolda geçmesine sebep olmaktadır. İş amaçlı ziyaretlerde yine bulunduğunuz yeri bilmiyor oluşunuz olası toplantı vb organizasyonlara geç kalma riskini doğurmaktadır.
Konforlu ve güvenli bir hizmet olan Şoförlü Araç Kiralama Firmamız ( BLACK SHUTTLE VİP ), sektöründe öncü ve güvenilir firmalarla çalıştığınız sürece sizi tatmin edici ve hayatınızı kolaylaştırıcı bir hizmet olacaktır. Programınızı belirledikten sonra, kurumsal bir firma ile fiyat bilgisi alabilir 7/24 http://ankarablackshuttle.com ve 05324474566 rezervasyon oluşturabilir bu hizmeti deneyimleyebilirsiniz.

http://ankarablackshuttle.com

http://ankarablackshuttle.com/soforlu-arac-kiralama/