• DOLAR 32,47 %-0.07
  • EURO 34,70 %-0.80
  • ALTIN 2.435,48 %-0.03
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.966 %0.93
  • ETHERIUM 3.117 %-0.8
24°

orionajans

Firma Kodu #854
Sektör Organizasyon
Adres İzmir Cad.Sümer1 Sokak.7-31 Çankaya-ANKARA
URL http://www.orionajans.com.tr
Şehir/Eyalet Anse-aux-Pins
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Orion Reklam Ajansı firmaların kurumsal olarak ihtiyacı olan web tasarım, kurumsal kimlik ürünleri, google adwors, google seo ve sosyal medya yönetimi gibi dijital reklam çözümleri üretmek amacıyla Başkent Ankara'da kurulmuştur.

2011 yılında kurulan Orion Reklam Ajansı, kurulduğu ilk günden beri ödün vermediği " mennun müşteri anlayışı" ile rakiplerinden bir adım öne çıkmaktadır. Hizmet öncesi müşteriye vermiş olduğumuz desteğini hizmet sonrasında da devam ettirerek mutlu müşteri portföyünü giderek artırmaktadır.

Yeni Türk Ticaret Kanununa göre de zorunlu olan ve aslında rakipleriniz ile yarış edebilecek düzeye gelmek ve rakiplerinize fark atmak amacıyla ihtiyaçtan öte zorunluluk haline olan eşsiz web sitesi projeleri tasarlamaktayız. Bunun yayında marka bilinirliğinizi artırmak için gerekli olan google adwors reklamlarının yayında organik arama sonuçlarında üst sıraları hedefleyenler için de seo hizmetimiz ile hizmet yelpazemizi genişletmiş bir reklam ajansıyız.

Son dönemde adından sıkça söz ettiren sosyal medya ile ilgili markalar adına bir çok yenilik ile sosyal medyada markaların isminden sıkça söz ettirmekteyiz.

Oluşturulan markaları Türk Patent Enstitüsü tarafından koruma altına almak yetkisi de olan ajansımızda , markalarımız güven altında.

Sizde rakiplerinize fark atmak ve takip edilir bir marka olmak istiyorsanız uzman çağrı merkezimiz hizmetinizde.

Bunlar da ilginizi çekebilir