• DOLAR 32,53 %0.26
  • EURO 34,88 %0.43
  • ALTIN 2.484,39 %0.90
  • BİST100 9.560 %0.31
  • BITCOIN 61.270 %-3.59
  • ETHERIUM 2.982 %-3.7
20°

Kolay Stand- Vakum Ürün Standları

Firma Kodu #3092
Sektör HİZMET
Adres Rumeli Cad. Şafak Sk. Aydın İş Merkezi No:48 D:28 Nişantaşı Şişli / İSTANBUL
URL https://kolaystand.com/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Her çeşit ürünün kendine ait bir stand dizaynı mutlaka olmalıdır. Özellikle gıda sektöründe hizmet veren işletmeler kaliteli stand tasarımlarını tercih ederler. Gıda işiyle uğraşan işletme sahipleri için vakum ürün standı sıklıkla tercih edilen bir malzemedir. Bu tür standlar ürünleri hem kaliteli gösterir hem de ürünlerin uzun süre rafta kalmasını sağlar. Marketler, bakkallar ve küçük büfeler tarafından talep gören vakum ürün standı lolipop şekerler, soğuk içecekler ve daha birçok gıda malzemesini koruma kapasitesine sahiptir.

Ürünleriniz Kaliteli Görünsün

Vakum ürün standı günümüzde kırtasiye gibi işletmelerinde işine yarayan oldukça farklı bir malzemedir. Örneğin yapıştırıcı, silgi ve diğer malzemeler vakumlu ürün standı üzerinde sergilendiğinde hem hijyenik hem de kaliteli bir görünüm sunar. Bu sayede müşterilerin dikkatini çekerek daha fazla satış sağlar.

Her Sektöre Vakum Ürün Standı

Vakum ürün standı her işletmenin tercih edebileceği stand çeşitleri arasında ilk sırada yer alır. Özellikle gıda işletme sahipleri tarafından sıklıkla talep gören vakumlu ürün standı; sakız, çikolata, meyve suyu çeşitleri için ideal bir yöntemdir. Kaliteli ve şık görünümü ile kişilere hitap eden vakum ürün standlarının birçok çeşidi vardır. Vakum ürün standı sayesinde ürünlerin kullanım süreleri uzar ve her zaman taze kalır. Ahşap, plastik ve metalik tarzda modelleri bulunan bu ürün, işletmeler tarafından her zaman tercih edilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir