• DOLAR 32,61 %0.37
  • EURO 35,07 %0.23
  • ALTIN 2.505,88 %0.86
  • BİST100 9.525 %0.00
  • BITCOIN 62.529 %1.24
  • ETHERIUM 3.023 %0.23
12°

Esenyurtilan.com

Firma Kodu #1341
Sektör Emlakçılar
Adres esenyurt merkez mahallesi hane plus iş merkezi
URL http://www.esenyurtilan.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
İstanbul’un gözde semti Esenyurt’ta bulunan bireysel ve kurumsal üyelere ait ilanları sergilediğimiz yeni nesil ilan sistemidir. İçerisinde bir çok yeni özellik bulunan sistemimiz sadece yerel ilanları sergilemektedir. Hedefimiz Esenyurt bölgesinde hizmet vermekte olan esnaflarımıza ve elindeki bir değeri satmaya karar veren bireysel kullanıcılarımıza ilgili kategorilerde olmak kaydıyla bu ürün hizmet ve değerlere ait ilanlarını yayımlayabileceği bir portal haline gelmek ve bu portalı yine aynı kalitede en doğru müşteri ile buluşturmaktır.

İlke olarak etik değerlere bağlı gizli kapaklı yönü olmayan, şeffaflık kuralları çerçevesinde belirlenen hedefler doğrultusunda hareket etmekteyiz. Kalite standartları çerçevesinde sistemimizde firmamız tarafından yapılanlar hariç tutulmak kaydıyla bütün görsel alıntı ve paylaşımda telif hakkı ihlallerini reddi beyan ederiz.

Site içeriğinde Esenyurt’ta bulunan satılık daire ilanlarına, kiralık ev ilanlarına, araba ilanlarına iş ilanlarına ve birçok hizmete ait ilanlara ulaşılabilmektedir. Yeni nesil responsive tasarımı ile her boyuttaki mobil cihazda, her boyuttaki tabletlerde, ve her boyuttaki monitörlerde düzgün ve bir şekilde görüntülenebilecek şekilde hazırlanmıştır. Bu özelliği ile bölgenin ilk ve tek yerel ilan sistemidir.

Bunlar da ilginizi çekebilir