• DOLAR 32,33 %0.24
  • EURO 35,09 %-0.13
  • ALTIN 2.298,52 %0.92
  • BİST100 9.039 %2.63
  • BITCOIN 70.600 %0.84
  • ETHERIUM 3.570 %-0.06
18°

Çelik kasa com tr

Firma Kodu #597
Sektör MOBİLYA - TEKSTİL
Adres Tavukçuyolu cad no 146
URL http://celikkasa.com.tr
Şehir/Eyalet Daşkəsən
Eklenme Tarihi 22.05.2023
1990 yilinda çelik para kasasi imalatina başlamis olup
2000 yilina kadar yalnizca piyasada taninan büyük markalara fason çelik kasa yapmistir. 2002 yılında yeni yapilanmayla atölyesini Gaziantep Çelik Atölyesi'ne tasiyarak siz degerli müşterilerimize aracisiz hitap etmektedir. Kiymetlerinizi kendimiz için kıymetli bildik.
Gerek kullanim malzeme gerekse estetik görünümü ile kullanilanlarca başkalarina tavsiye edilmektedir. Titiz isçilik ve kaliteli malzeme kullaniminin getirdigi saglamligi ile son derece dayaniklidir. Kasalarimizin güvenlik sistemi kolay kullanim özellikleri göz önüne alinarak, çift kilit sistemi, kademeli kilit özel formül modelleri ile çok ileri düzeye getirilmistir.


Büro ve evlerimizdeki kullanim amacina uygun, çeşitli ebat ve modellerde kasalar üretilmektedir. Duvara gömme kasalar dış cepheye uygun olup, gizlilik özelliğine sahiptir. Ayrica arzu edildiginde sifre de takilir.


Hizmet anlayışı doğrultusunda ürün çeşitliliği yanı sıra fonksiyonellik estetik ve gelişen güvenlik sistemleri teknolojisini müsterisine en iyi sekilde sunmaktadir.
Bu hizmetin verdigi güven ile kisa sürede sektörünün öncü kuruluşları arasinda yerini aldi.
Çelik para kasalari, müşterisine sundugu üstün kalite ve teknik servis hizmetleri ile kısa sürede hızla yükselen bir marka olmustur.


Çelik para kasalari, imalat kalitesi ve seçkin referans kitlesi ile yurtiçinde taninan ürünlerine yüksek talepler vardir.


Seçkin müşteri agi ile tüm dünyaya hizmet sunmak amaciyla kalitede ödün vermeme ilkesiyle güvenlik ve güvenlik sistemleri teknolojisinin getirdigi hizmetleri sunmaya devam edecektir.


ÜRÜNLERIMIZ, ÜCRETSIZ ADRESE TESLIM EDILIR

Bunlar da ilginizi çekebilir