• DOLAR 32,37 %0.16
  • EURO 34,99 %-0.26
  • ALTIN 2.325,45 %0.22
  • BİST100 9.129 %0.54
  • BITCOIN 70.470 %0.04
  • ETHERIUM 3.572 %-0.03
14°

Çatı Merdivenleri

Firma Kodu #832
Sektör Yapı İnşaat
Adres Osmangazi mahallesi gül sokak no: 34
URL http://www.catimerdivenfiyatlari.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Ahşap ve metal sektörünün gelişmesi ile birlikte, sizlere pek çok farklı model ile çatı merdivenlerini sunabilmekteyiz. Sektörde yerimizi sağlamak almak ile birlikte, siz müşterilerimizin katlanır çatı merdivenleri kapsamında ihtiyaçlarını karşılayabilmek üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Biliyorsunuz ki, çatılarımıza kolaylıkla çıkabilmek merdivenlerimiz bizlere oldukça fazla yardımcı olmaktadır. Fakat merdivenler, maalesef genellikle yer işgal ettiğinden dolayı pek çok tercih edilmez ve çatı katları genel olarak kullanıma kapatılır.

Bu durum için sizlere gayet kullanışlı olan metal ve ahşap çatı merdivenleri hizmetlerini sunmaktayız. Bahsetmekte olduğumuz hem ahşap hem de metal olan çatı merdivenleri katlanabilir özelliğe sahip olmak ile birlikte, sizlere kullanım kolaylığı sunmaktadır. Böylelikle çok fazla yer işgal etmeden, çatılarınıza merdiven kurarak çıkabilirsiniz. Kullanımdan sonra ise katlanma özelliğinden yararlanarak işlemleri kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Bahsedilen merdivenler ve metal çatı çıkış merdiveni, teknik özellikleri ve fiyatları hakkında detaylara ulaşabilmek için, resmi web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.fakrocatimerdivenleri.com adresimizden bahsedilen bilgilere ve merdiven ölçülerine kolaylıkla ulaşabilir siparişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir