• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.500 %-1.78
  • ETHERIUM 3.047 %-1.69
17°

Aren Teknik Servis

Firma Kodu #3625
Sektör Diğer Hizmetler
Adres karlıktepe mah. Fazilet caddesi No:28/B
URL https://www.arenteknikservis.com/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Aren Teknik Servis firmamız 20 yıla yakın iş tecrübesi edinerek kombi servisi hizmeti sunmaktayız. Uzun yıllardır İstanbul’da kombi servisi taleplerinde cihazlarınızın tamir ve onarımını teknik destek ustalarımız ile sizlere sunmaktayız. Aren Teknik Servis, güçlü altyapısı deneyimli çalışanları ile İstanbul’da ki tüm ilçelere kombi marka ve model fark etmeden haftanın her günü hizmet sunmaktayız. Cihazlarınızın servislerinde kombinizin içi açılarak tamamen temizlenerek gerekli onarımı ve bakımı yapılarak sizlere garantili teslim edilir.
Cihazınızın kombi arıza kodları meydana gelmiş ise, sizlerin yapabileceği bir şey olmadığından teknik destek alarak sıkıntınızdan kurtulabilirsiniz. Arıza nedenleri birçok sebebe bağlı olarak tesisatın yanlış döşenmesi veya oluşan arıza nedenleri cihazınızın tam çalışmasını engelleyerek sizlere sıkıntı yaşamanızı engellemektedir. Aren Teknik Servis firmamız gerekli onarımını yaparak kombinizin verimli çalışmasını ayrıca kış aylarında sizlere sıkıntı yaşatmasını engellemektedir. Sizlerde firmamız ile iletişime geçerek dilediğiniz tarih ve saatler de arayarak teknik destekte bulunarak kaliteli hizmet alabilirsiniz.
kombi servisi, kombi bakımı, kombi arıza onarım, doğalgaz bakımı, doğalgaz servisi, İstanbul kombi servisi, kombi tamiri, kombi arızaları, kombi arıza kodları, kombi çalışmıyor

Bunlar da ilginizi çekebilir