• DOLAR 32,35 %0.31
  • EURO 35,13 %-0.04
  • ALTIN 2.310,25 %1.44
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.390 %2.61
  • ETHERIUM 3.560 %2.74
12°

Adana Mag-Net Web Tasarım

Firma Kodu #1006
Sektör İnternet Hizmt.
Adres Mahfesığmaz Mah. 79008 Sokak Sezen Apt. Kat:1 No:1 Çukurova/ADANA (Çukurova Nüfus Müdürlüğü Yanı)
URL http://www.hazir.web.tr/
Şehir/Eyalet Grand'Anse Mahé
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Hazır Web bir Adana Mag-Net Web projesidir. Adana Mag-Net Web Tasarım LTD ŞTİ 11 yıllık tecrübesi ve 3 bin'e yakın referansı ve uzman kadrosu ile Çukurova bölgesinin bilişim sektöründe ki öncü firmalarındandır. Adana web tasarım şirketi olan Mag-Net Web kalitesinden hiç bir zaman ödün vermeden tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla, yenilikçiliği prensip edinmiştir. Bizim için müşterilerimizin memnuniyeti en önemli başarıdır, bu nedenle en iyi fiyat ve hizmet kalitesiyle müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak bizim önceliğimizdir. Hedefimize 7/24 destek sloganı ile çıktık ve emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

Hazır Web Tasarım ile internet sitesi sahibi olmak artık çok kolay. www.hazir.web.tr adresine girerek site adresinizin ne olacağına karar veriyorsunuz, şablon beğeniyorsunuz, sipariş veriyorsunuz ve anında internet sitesi sahibi oluyorsunuz. Üstelik uygun fiyatlara... Size sadece sitenizi yönetmek kalıyor. Müşterileriniz internet üzerinden size ulaşabilir ve siz de bu sayede işlerinizi arttırabilirsiniz.

Hazır Web Tasarım size e-ticaret çözümleri de sunuyor. İnternet üzerinden ürünlerinizi pazarlayabilir daha çok ürün satabilirsiniz. En geç 5 gün içinde web sitenizi yayına sokma garantisi veriyor. Yani eskisi gibi uzun süreler beklemeniz gerekmeyecek. Web sitenizin her alanını size sunulan admin paneli sayesinde değiştirebilir, yeniliklerinizi ekleyebilirsiniz.

Vizyonumuz
Siz müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermek amacıyla Dünya'da önde gelen firmaların arasında yerimizi almak. Vermiş olduğumuz ve olacağımız hizmetlerle bir Türk firmasını Dünya'ya tanıtmak. En iyi fiyat ve hizmet kalitesiyle müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak. Her zaman en güncel teknoloji ile sizlere vereceğimiz hizmeti ön planda tutmak. Sizlerin de desteği ile yapacağımız yeni yatırımlarla en iyi rekabet ortamında, daha güçlü altyapılarla %100 uptime garantisini vermek. Dünya standartlarındaki Yeşil Enerji kaynaklarıyla çalışan çevreye ve doğaya en az karbondioksit salınımı yapan veri merkezlerinden hizmet vermek. En önemli vizyonumuz örnek bir hosting firması olmak.

Bunlar da ilginizi çekebilir