Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Uyuşturucunun arzı ile mücadele kapsamında Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda Kasım ayı içerisinde yapılan operasyonlarda 66 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “ Uyuşturucunun arzı ile mücadele kapsamında Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 01-30 Kasım  tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 66  Şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahısların ikametlerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda, 381,27 Gram Metamfetamin, 348,28 Gram Sentetik Kannobinoid, 67,88 Gram Eroin, 46,03 Gram Esrar, 38 Adet Ecstasy Hap, 3 Adet Sentetik Ecza, 1 Adet Hassas Terazi, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca ve 7 Adet fişek ele geçirildi.  Şüpheli şahıslar hakkında TCK'nın 188. ve 191. Maddeleri gereğince gerekli işlemler yapılmış, bu işlemlerde 13 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otomobil park halindeki TIR’a arkadan çarptı Otomobil park halindeki TIR’a arkadan çarptı

Öte yandan, Haklarında Narkotik suçlarından Yakalama Emri bulunan 11 şahıs yakalanarak 8’i Cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

Editör: Selim GÖKEL