Ulukışla İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel, Niğde İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandı. Niğde İl Sağlık Müdürü Ali Rıza Erdoğan’dan boşalan koltuğa Dr. Yılmaz Yücel atandı. Geçtiğimiz ay görevinden istifa eden İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Rıza Erdoğan’ın ardından 3 hafta boyunca boş kalan İl Sağlık Müdürlüğü görevine Ulukışla İlçe Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Yılmaz Yücel atandı.



ÇITAYI BİR ADIM DAHA YÜKSELTMEK



Dr. Yücel basın mensuplarına yaptığı ilk açıklamasında; “ Yaklaşık 1 buçuk yıldır Ulukışla İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Sorumlu Tabibi olarak görev yapmaktaydım ve İl Sağlık Müdürlüğü görevi tevdi edildi ve buraya atandık. Ulukışla görevimden öncesinde ise 2 dönem İl Sağlık Müdürlüğü ve 8 yıl Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptım. Bizden önceki görevli müdür arkadaşlarımız çok güzel işler yapmışlar buradan kendilere teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Biz onlardan devr aldığımız görevi bir adım daha öne taşıyarak görevimizi ifa edeceğiz. Göreve yeni atandık ancak gördüğüm kadarıyla Niğde’de sağlık alanında büyük bir sorun ve sıkıntı bulunmuyor, dediğim gibi çıtayı bir adım daha yükseltmek adına elimizden gelen gayretin daha fazlasını yaparak Niğde iline hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Yeni İl Sağlık Müdürü olan Dr. Yılmaz Yücel evli ve 3 çocuk babası.


KAMU HASTENELERİ SEKRETERLİĞİNE YENİ ATAMA



Niğde de Kamu Hastaneleri Sekreterliği görevini yürüten Dr. Emirhan Yardan'ın yerine ise Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Bayraktar'ın ataması yapıldı. 


Diğer yandan, Niğde İl Sağlık teşkilatında bazı birimlerine müdür ve şube müürü seviyesinde atamalar yapılacağı öğrenildi. 












Editör: TE Bilişim