Nesob Başkanı Alim YEŞİL korona virüs salgını sürecinde işyeri sahiplerine çağrıda bulunarak işletmelerini kapatmak zorunda kalmış ve İş yapamayan esnaf ve sanatkarlarımızdan En az 1 ay kira almayalım. Dedi.

Nesob Başkanı YEŞİL tüm dünyanın ve Ülkemizin üzerine karabulut gibi çöken Coronavirüs belasını en hafif zarar ile atlatabilmemiz için hepimizin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirterek, Ekonomik açıdan en zor günlerini yaşayan Esnaf ve Sanatkarlarımıza destek olmak amacıyla İşyeri Sahiplerinin bir aylığına işyeri kiralarını almamalarının hem Kiracılarını hem de kendilerini mutlu edeceğini söyledi.


Başkan YEŞİL “Ben bu anlamlı çağrıya durumu iyi olan ev sahiplerinin de dahil olmalarını öneriyorum. Ev sahipleri de, evlerinde kiracı olarak oturan ve bu süreçte çalışmayan ve ödeme durumu olamayanlardan en az 1 ay kira almayabilirler.


Ayrıca bu kampanyaya belediyeler , İl özel idaresi, milli Parklar,Vakıflar gibi kamu kurum ve kuruluşlarda destek sunmalıdır. Bu kurumların kiraya verdiği dükkanlar, park gibi yerlerde bulunan işletmeler zaten ya kapalı, yada iş yapamayacak durumdalar.


Bu düşüncemizi destekleyen bir çok güzel örnek şuan mevcut , durumu iyi olan İşyeri sahiplerini , işyerini kapatmak zorunda kalmış ve İş yapamaz duruma gelmiş Esnaf ve Sanatkarlarımızdan hiç değilse en az bir aylığına kira almaması, böylesine zor günler geçirdiğimiz günlerde milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi ve Ülke olarak bu zor günleri atlata bilmemiz için, Gelin Bir olalım, gelin birlik Olalım zor durumdaki Esnaf ve Sanatkarımızın yanında olalım.

Teşekkür ediyorum. dedi.
 

Editör: TE Bilişim