Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, hayata geçirecekleri yeni projelerle çiftçinin yaşam standartlarını yükselteceklerini söyledi.
 
 Ziraat Odası seçiminin 4 aşamalı olarak gerçekleştirildiğine dikkat çeken Kenar; “Niğde Ziraat Odası olarak 26 Aralıkta başlamış olan seçim süreci 6 Mart 2011 tarihinde tamamlanmış bulunmaktayız. Bu seçimler delege seçimi, meclis seçimi, yönetim seçimi ve genel merkeze delege seçimi olmak üzere 4 aşamalı olarak yapılıyor. Bizler bu seçim sürecini tamamladık. 126 beldemizde 116 muhtarlığımızla birlikte seçim delegelerin seçimiyle 12 Şubatta bir meclis seçimi yapmıştık. Bu seçimde bizim başkanlığımızda meclisimizi oluşturduk. 26 Şubatta tekrar ikinci bir yönetim kurulu seçimi oldu. Son olarak da Genel Merkeze Delege seçimi yaptık. Bu seçimlerde de Niğde Merkezde Veli Kenar, Bor İlçesinde Nurettin Eriç ve Ulukışla İlçesinden Ali Uğurlu delege olarak seçildi”diye konuştu.
 
Yeni yönetim kuruluyla ilk toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden Kenar; “Yeni yönetimle ilk toplantımızı yaptık. Toplantılarda çiftçinin ve Niğde tarımının bir ön analizlerini gerçekleştirdik. Bundan sonraki toplantılarda çiftçinin yararına olacak projeleri yönetim kuruluyla birlikte masaya yatırarak hayata geçireceğiz. Genç ve dinamik bir yönetime sahibiz yeni yönetimle birlikte Çiftçinin yaşam standartlarını yükselteceğiz” dedi.
 
Haber Kaynak: Yeni Yıldız Gazetesi

Editör: TE Bilişim