AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, ilimizde faaliyet gösteren kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor. Vekiller önceki gün de Niğde İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği ile Niğde Ziraat Odasına bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek görüş alışverişinde bulundular. Tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren meslek odaları ve birlikleri çok önemsediklerini ifade eden Vekiller, sivil toplumla el ele Niğde’ye güzel işler yapmayı hedeflediklerini vurguladılar.
Keçi sütü projesine destek
Niğde İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Sorumlu Müdürü Namık Kemal Demirdoğan ve yönetim kurulu başkanı Erdoğan Yılmaz’ın yanı sıra bazı yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette vekiller birlik müdürlüğünün girişimleriyle Ulukışla’da keçi sütü üzerine yürütmeye çalıştıkları proje hakkında bilgi aldılar. Gittikçe değer kazanan keçi sütü ile ilgili projeden memnuniyet duyduklarını kaydeden vekiller ellerinden gelen desteği vereceklerini de ifade ettiler. Niğde İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Sorumlu Müdürü Namık Kemal Demirdoğan ise vekillerin ziyaretlerinden çok mutlu olduklarını ve Niğde’yi hayvancılıkta önde gelen bir il yapmak için el birliği ile yoğun çaba sarf edeceklerini ifade etti. Aynı şekildi Erdoğan Yılmaz da vekillere ziyaretlerinden ve kendilerine yönelik ilgisinden memnun olduklarını belirtti.
Ziraat Odası ile istişareler
Kavaklıoğlu ve Selvi daha sonra Veli Kenar başkanlığındaki Niğde Ziraat Odası yönetim kurulu toplantısına katıldı. Niğde genelinden gelen Ziraat Odası yönetim kurulu üyelerinin tarımsal konulardaki sorunlarını dinleyen vekiller çiftçi sorunlarına ilişkin bundan böyle Ziraat Odası ile sık sık istişareler yapacaklarını da ifade ettiler.
 






Editör: TE Bilişim