Niğde Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet toplantısına katılan Niğde Valisi  Yılmaz Şimşek, OSB’de bulunan fabrikaları gezerek işçilerle sohbet etti.

Bor kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ ve beraberindeki heyet birlikteliğinde OSB içerisinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, hem işçilerin hem de işverenlerin talep ve beklentilerini yerinde dinlemek adına böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ziyaretler esnasında OSB Bölge Müdürü Yavuz Kavaklıoğlu’ndan yürütülen çalışmalar ve üretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, "Niğde OSB ve Bor ilçemizde bulunan Karma Organize Sanayi bölgelimiz sayesinde ilimiz, bölgede büyüyen bir güç olmaya devam ediyor. Fabrika sayıları gün geçtikçe artıyor. Buna orantılı olarak istihdam artıyor. Biz de elimizdeki imkânlar dâhilinde yatırımcı işadamlarına ve genç girişimcilerimize destek vermeye devam ediyoruz.

Ümit ediyorum ki önümüzdeki süreçte Niğde, üretimi ile yalnızca bölgenin değil tüm Türkiye’nin ve dünyanın ihtiyaçlarına cevap verecek bir konuma sahip olacaktır” dedi.

Fabrika yöneticilerinden üretim hakkında bilgi alan Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek daha sonra çalışanlarla bir süre sohbet ederek talep ve görüşlerini de dinledi.
 
 
Editör: TE Bilişim