Başarılı projeleriyle inşaat sektörünün önemli markaları arasında yer alan Ukra İnşaat, İstanbul’un yeni yükselen değeri Ispartakule’de Ukra Hayat Ispartakule projesine başlıyor. Tam 727 aileye yeni bir hayat imkanı sunacak olan projenin yüzde 90’ı yeşil alandan oluşuyor. Deniz ve göl manzarasıyla dikkat çeken,  sakinlerine konforlu yepyeni bir hayat vadeden Ukra Hayat Ispartakule; uygun fiyatları ile de daha satışa çıkmadan yoğun talep görüyor. Ukra Hayat Ispartakule’nin reklam yüzü  ise Kurtlar Vadisi’yle tanınan, ünlü oyuncu Gürkan Uygun oldu.


İnşaat sektöründe başarılı projeleriyle kısa zaman içerisinde ismini sektörün üst sıralarına taşıyan Ukra İnşaat, rotasını İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden Ispartakule’ye çevirdi. Ispartakule’de ev sahibi olmak isteyenlerin talepleri doğrultusunda bölgeye yatırım yapan Ukra İnşaat, Ukra Hayat Ispartakule projesine başlıyor. Ukra Hayat Ispartakule hakkında detayları paylaşmak ve yeni reklam filmini anlatmak üzere düzenlenen toplantıda Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz ve ünlü oyuncu Gürkan Uygun 15 Kasım’da Feriye Lokantası’nda basın mensupları ile bir araya geldi.


Toplantıda Ukra Hayat Ispartakule projesi hakkında bilgi veren Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, “Ukra İnşaat olarak kurulduğumuz 2003 yılından bu yana önemli başarılara imza attık. Ukra City, Hane Plus vb projelerimizle binlerce kişinin ev sahibi olmasını, yüzlerce ofis ve mağaza açılmasını sağladık. İstanbul’un batısında bambaşka bir yaşam alanı var. Bölgenin cazibesi giderek artıyor. Biz de bölgedeki konut ihtiyacını göz önünde bulundurarak Ispartakule’de yeni bir projeye adım attık. Yeni bir hayata başlamanın heyecanını vurgulamak için projemize Ukra Hayat Ispartakule adını verdik” dedi. Atila Yavuz, Ukra Hayat Ispartakule projesinin arsasını TMSF’den yüzde 20 Evra Grup ve yüzde 80 Ukra Grup ortaklığı ile aldıklarını belirtti.

9 blokta 727 daire

Ukra Hayat Ispartakule’de tam 727 aileyi ev sahibi yapacaklarını söyleyen Yavuz, “Ukra Hayat, Ispartakule’de yepyeni bir hayat sunuyor. 727 ailenin yeni bir hayata adım atmasını sağlayacağız. Evlerimizin 681’i daire, 46’sı teras ev olacak. Proje 2 ayrı parselden, 7 adet zemin+14 kat ve 2 adet zemin+3 kat teras evler olmak üzere toplam 9 bloktan, 1+1, 2+1 ve 3+1’lerden oluşacak” diye bilgi verdi.


Ukra Hayat Ispartakule’nin bölgenin ulaşılabilir fiyatlı modern konut ihtiyacına cevap verdiğini aktaran Yavuz, “Proje alanımızın yüzde 90’ı yeşil alan olacak. Zemin kat dairelere özel bahçe kullanımı ile doğayla iç içe yaşam sunuyoruz. Peyzaj ve dış alanlardaki sosyal donatılara büyük önem verdik. İki açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, farklı spor sahaları, mini golf alanı, tırmanma duvarı, çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal imkan sunuyoruz. Ayrıca deniz ve göl manzarası da projeye daha da değer kazandırdı” dedi ve projenin teknik özelliklerini özetledi: “Isı, ses ve su yalıtımı, merkezi uydu sistemi, 24 saat sıcak su, merkezi ısıtma sistemi ile yakıt tasarrufu, ankastre cihazlar, 24 saat güvenlik, her daireye en az bir araçlık açık veya kapalı otopark gibi birçok özellikle Ukra Hayat Ispartakule’de konforlu bir hayat sunuyoruz.”

Ukra Hayat Ispartakule’nin lokasyon avantajlarını da aktaran Yavuz, “Projemiz E6’ya 1 dakika, TEM çıkışına 2 dakika, havaalanına 15 dakikalık mesafede yer alıyor. Okul ve hastane gibi kurumlara da son derece yakın” diye konuştu.

Lansmana Özel Kampanya

Ukra Hayat Projesi, lansmana özel 1600 TL’den başlayan ortalama metrekare fiyatlarıyla ve 99.000 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak.  Ukra Hayat Ispartakule projesinin temeli            10 Ocak 2013’de atılacak. Projenin anahtar teslimi ise 31 Mart 2015‘te gerçekleştirilecek.

Reklam filminde Gürkan Uygun hayatından kareleri canlandırıyor

Ukra Hayat Ispartakule’deki yeni hayata dikkat çekmek için yeni bir reklam yüzüyle bir araya geldiklerini söyleyen Atila Yavuz, canlandırdığı her role hayat veren bir isim tercih ettiklerini ve Gürkan Uygun’la yollarının böyle kesiştiğini belirtti. Gürkan Uygun adıyla Ukra Hayat Ispartakule markasının bir araya gelmesinden memnuniyet duyduklarını söyleyen Yavuz, “Gürkan’la çalışmak bizim için çok keyifliydi. Sevecen bir aile babası, mütevazi kişiliğiyle sevilen bir oyuncu. Ukra Hayat markasıyla Gürkan Uygun isminin yan yana gelmesinden dolayı çok mutluyuz. Ukra İnşaat olarak daha önce de ünlü isimlerle birlikte çalıştık ve markamıza önemli katma değer sağladık. Gürkan Uygun’un da aynı şekilde katma değer yaratacağına inanıyoruz” dedi.


Ünlü oyuncu Gürkan Uygun da “Ukra İnşaat, kısa zamanda başarılarıyla farkını sergilemiş, birçok insanın kendi evlerinde yeni bir hayata başlamasına olanak sağlamış bir kurum. Ukra İnşaat’ın reklamında rol almaktan ben de mutluluk duydum” dedi ve reklam filminin kendisi için önemini özetledi: “Yıllardan beri sahnede ve ekranlardayım. Yüzlerce karakteri canlandırdım. İnsanlar hayatımın bir kutu içinde geçtiğini zannediyor. Oysa bambaşka bir hayatım var. İlk kez, tüm gerçekliğimle kamera karşısına geçtim. Ailem ile birlikte mutluluğumuzu Ukra Hayat reklamında izleyiciler ile paylaştık.”



Editör: TE Bilişim