Türkiye Ziraat Odaları Başkanı Şemsi Bayraktar Bor Ziraat Odası binasının açılışı için, TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu ise Niğde Üniversite'sinin açılışına katılmak ve işadamları ile toplantı için geliyor.

 BOR ZİRAAT ODASI BİNASI AÇILIYOR


Bor Ziraat Odası tarafından yaptırılan yeni hizmet binası 19 Haziran 2014 Perşembe günü saat 12.00’de düzenlenecek olan açılış törenine Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Ş.Şemsi Bayraktar açılışta bulunacak.


Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç, “Bor’a ye yakışır bir hizmet binası yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek başta Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.


BOR ilçesi için Gündemde olan Bor Hayvancılık Organize Sanayi kurulması konularının da görüşüleceği tahmin ediliyor. 


Hisarcıklıoğlu, İşadamlarıyla Buluşacak



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi programa katılmak üzere Niğde’ye geliyor.


Konu ile ilgili açıklama yapan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu; “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu 20 Haziran Cuma ve 21 Haziran Cumartesi olmak üzere iki günlük bir program kapsamında İlimizde olacaklar.


Bu çerçevede biz de Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası olarak 21 Haziran Cumartesi günü saat 12.00 da Niğde Üniversitesi Derbent Kültür Merkezi’nde “İş Dünyası Anadolu Buluşmaları” adlı bir program düzenleyeceğiz.



Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleri ile gerçekleştireceğimiz programa tüm üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz” diye konuştu.


HİSARCIKLIOĞLU BOR'A DA GELİYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız  Rifat Hisarcıklıoğlu  Niğde programından sonra, Bor İlçesine geçecek, burada onuruna verilen yemekli toplantıya katılacak. 


Editör: TE Bilişim