TÜMSİAD Niğde Şubesi Yönetim Kurulu “Niğde Geleceğini Arıyor” aylık toplantıları çerçevesinde Niğde AK Parti Milletvekili Ömer SELVİ ve Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞANI ağırladı.


Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Niğde Şubesinin düzenlediği kahvaltılı toplantısında Niğde’nin geleceği ile ilgili Fikir alışverişinde bulunmak amacı ile TÜMSİAD  Yönetim Kurulu  İle Niğde Millet Vekili Ömer SELVİ ve Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN’la bir araya geldi.

Kurucu Başkan CELAL KAYA’nı açılış konuşmasının ardından Şube Başkanı Gülali YILDIRIM TÜMSİAD’ı ve Hedeflerini anlattı. AK Parti Milletvekili Ömer SELVİ ve Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN’ın konuşmalarının ardından. TÜMSİAD Medya ve İletişim Komisyon Başkanı Adil AKBAYRAK “İlimizin Çözüm Bekleyen Sorunları” Konulu Bir Sunum Yaptı. 5084 sayılı Yatırım ve İstihdamın Teşviki, Yatırımlarda Devlet Yardımları ve İllerin Gruplandırılması, Niğde OSB ve Bedelsiz Arsa Tahsisi, KOSGEB Destekleri, Niğde’nin Demiryolu Sevkiyatını etkili kullanılmasının önündeki engeller ve çözüm önerileri, Üniversite Kent İşbirliği, Nazım İmar Planı gibi konular anlatıldı. Ardından AK Parti Millet vekili Ömer SELVİ ve Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN konuları değerlendirdi. Daha sonra soru-cevap kısmına geçildi. Konuklar TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin Sorularını cevaplandırdı ve taleplerini not aldılar.

Niğde AK Parti Millet Vekili Ömer SELVİ Toplantı Sonrası TÜMSİAD Başkanı Gülali YILDIRIM’a ve Yönetim Kuruluna yaptıkları bu toplantılar için teşekkür etti ve Niğdenin geleceğinin planlanmasında herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor dedi.

TÜMSİAD Başkanı Gülali YILDIRIM’da Selvi’ye ve Akdoğan’a davetlerine icabet ettikleri ve samimiyetlerin den dolayı teşekkür etti.





 

Editör: TE Bilişim