TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği  İç Anadolu Bölge Toplantısının 3 ncüsünü Sivas Şubenin ev sahipliğinde Buruciye Otel`de gerçekleştirdi.

 

Toplantı Genel Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölgesi Başkanı Abdulkadir Yıldız’ın başkanlığında,  9 İl`de faaliyet gösteren TÜMSİAD Şube Başkan ve Başkan Yardımcılarının katıldığı toplantıya Niğde’den Şube Başkanı Gülali Yıldırım, Şube Başkan Yardımcıları Adil Akbayrak ve Aslan Gezici katıldı.

 

Toplantının birinci günü bölgedeki tüm şubelerin faaliyet raporları incelendi ve İç Anadolu Bölgesinin son üç aylık fotoğrafı çekildi. 2013 yılında birincisi düzenlenecek olan TÜMSİAD Fuarı ile ilgili bölgesel katılım durumları hakkında kararlar alındı. Akşam Satlerinde Sivas belediyesi sosyal tesislerinde Sivas protokolünün de hazır bulunduğu yemekli toplantı yapıldı. Toplantıda açılış konuşmasını Sivas şube başkanı Murat Şahin yaptı ve Sivas ile ilgili önemli ekonomik konulara değindi. Toplantının ikinci günü sabah kahvaltısından sonra toplantılarla ilgili son değerlendirmeleri yapılarak sonuç bildirgesi yayınlandı. Toplantının ardından Sivas Şubenin organizasyonunda Sivas ilinin tarihi ve kültürel güzellikleri gezilerek konuk iş adamlarına yöresel ikramlarda bulunuldu.

 


Editör: TE Bilişim