Akdeniz Bölge Toplantısının üçüncüsü Konya Rixos Otel de gerçekleşti. TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Bahadır AYDIN’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Genel Merkez Genel Sekreteri Cengiz METİN, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Ergün KEÇELİ, Üye Tahkim Komisyonu Başkanı Rıdvan ÇAVDAR da katıldı. Niğde, Adana, Kozan, Osmaniye, Mersin, Karaman, Konya, Antalya, Alanya TÜMSİAD Şube Başkanları, Başkan Yardımcıları ve İl Genel Sekreterlerinin katıldığı toplantıda artan motivasyon ile birlik ve beraberlik pekiştirildi. İzmir ve Aydın Şube Başkanları da misafir katılımcı olarak toplantıda hazır bulundu.
Niğde TÜMSİAD Şubesinden Şube Başkan Celal KAYA, ve Şube Sektör Kurulları Komisyon Başkanı Adil AKBAYRAK’ın Niğde’nin ekonomisi, fiziki konumu, yatırım avantajları,  yatırım yapılabiçek avantajlı sektörler ve teşvikler hakkında bir sunum yaparak işadamlarına Niğde’ye yatırım yapmanın sağlayacağı avantajlar anlatılarak Niğde’ye yatırım yapma cağrısı yapıldı. Ayrıca Niğde Şubesinin  faliyetleri ve hedefleri anlatıldı.
Başarılı geçen toplantı da teşkilatlanma, sektörlerin problemleri ve çözüm önerileri, KOSGEB Kalkınma Ajansları, KOBİ Projeleri,üretim,istihdam, kalkınma ve eğitimin öneminden bahsedildi.Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Başkanı Bahadır AYDIN; “ Yerel değerlerden Küresel liderliğe koşan TÜMSİAD artık bir dünya markasıdır. Çıtayı daha da yükseltmek için çok çalışmalıyız ” dedi.Genel Sekreter Cengiz METİN de; “37 ülke arasında AB etkinliklerinde birinci seçilen TÜMSİAD, Türkiye’yi üçüncü sıraya taşımıştır. 2011’de ki hedefimiz, yapacağımız etkinliklerle ülkemizi birinci sıraya taşımaktır” şeklinde konuştu.
KOBİ’lere kucak açan TÜMSİAD’ın, tüm KOBİ’leri çatısı altındea toplaması gerektiğini vurgulayan Niğde Şube Başkanı Celal KAYA’da “Niğde’nin ve Ülkemizin geleceği için proje bazında çalışmalarımız devam etmektedir ” dedi.
 
 

Editör: TE Bilişim