Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel olarak yürüttükleri sosyal yardım faaliyetlerine bu yılda devam ederek ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundular.

NiTSO tarafından belirlenen 750 ihtiyaç sahibi aileye dağıtılan gıda paketleri aileler tarafından memnuniyetle karşılandı. Gıda paketleri, ailelere Oda Meclis Üyeleri tarafından bizzat teslim edildi.

Yapılan yardımla ilgili açıklamada bulunan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu; “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz gıda yardımı ile Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarına kısmen de olsa katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde tüm yurt genelinde Oda ve Borsalarımız hizmet sundukları bölgelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaktadır. Biz de Niğde Ticaret ve Sanayi Odası olarak gıda yardımı yapmak üzere oluşturduğumuz bütçe üzerinden tamamı ilimizdeki yerel firmalardan teklif alınarak satın alımı gerçekleştirilen 750 adet gıda paketini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık.

Yardımlaşma ve dayanışma duygularının her zamankinden daha fazla hissedildiği bu özel ve anlamlı ayda yardımda bulunmamıza öncülük eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

 
Editör: TE Bilişim