İl Şube Müdürlerinden İl Müdürüne Brifing, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen Şube Müdürlerinden 2014 yılında yaptıkları çalışmalarla ilgili brifing aldı. 


İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen Şube Müdürlerinden 2014 yılında yaptıkları çalışmalarla ilgili 05 – 13 Ocak 2014 Tarihleri arasında brifing aldı. İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan sunumlara; İl Müdürü Murat TÜRKMEN, İl Müdür Yardımcısı Hacı Yusuf Parlak, Şube Müdürleri; Vahap EROL, Bülent AKDEMİR, Şeref ÇAKMAK, Adem İĞDELİ, Saadettin YILMAZ, Ali SOLAK ve Kurtuluş ÇELİK ile her şube müdürlüğünün Mühendisleri, Veteriner Hekimleri, Tekniker ve Teknisyen personelleri katıldı.

İl Müdürü Türkmen; İl Şube Müdürlerinden 2014 yılı çalışmaları ve 2015 yılında yapılması planlanan hedefler konusunda brifing aldı.

Sırayla; Gıda ve Yem Şube, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Hayvan Sağlığı Şube, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube ile İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüklerinden Şube Müdürleri 2014 yılında yapmış oldukları çalışmalar hakkında sunum yaptılar. İl Şube Müdürlerinin sunumunun ardından İl Müdürü Murat Türkmen değerlendirme ve kapanış konuşması yaptı.

Türkmen İl Şube Müdürlüklerinin yıl içerisinde yapmış oldukları; Çiftçi eğitim, Hasar Tespit, Tarımsal Destekleme, Mera, Bitki Hastalık ve Zararlıları, organik Tarım ve İyi Tarım Uygulamaları, ÇATAK Projesi Çalışmaları, Yem Bitkileri, Sertifikalı Tohum ve Fidan, Bayii Denetimleri, Hayvan Hastalık ve Zararlıları, Tarımsal İstatistik, ÇKS, KKKS, TÜRK-VET, AKS, Süt Kayıt Sistemi, TÜKAS, Fark Ödemesi Sistemi, Arazi Toplulaştırma, Gıda Denetim, Kırsal Kalkınma ve örgütlenme, Kurdurulan 15 Tarımsal Tesis, 61 Sulama Sistemi, 391 Zirai Alet Makine Dağıtımı, Alternatif Ürün projeleri, Münavebeli üretim Modeli, Ürün Dane Kaybı Önleme, Tarım Fuarı, vb gibi çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ayrıca gerek Bakanlığımız Stratejik Kalkınma Planı ve gerekse yerelde İl Müdürlüğümüzce hazırlanan 4 yıllık Tarımsal Stratejik Kalınma Belgesi doğrultusunda çalışmaların yürütülmesini istedi. Diğer taraftan hizmetlerin verilmesi esnasında çiftçilerimize ve yatırımcılara güler yüzle muamelede bulunulmasını, onların taleplerini olabildiğinde en kolay ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılmasını istedi.




Editör: TE Bilişim