Niğde Tarım İl Müdürlüğü toplantı salonunda Niğde İl Gıda Tarım ve hayvancılık Müdürü Asım Baş Başkanlığında, Niğde tarımında bugüne kadar yapılan çalışmaları ve bugünden sonra yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Tarım İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdürü Asım Baş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müdür Yardımcıları Sadettin Yılmaz ve Hacı Yusuf Parlak, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.

İl Müdürü Asım Baş yaptığı açıklamada, ’ İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak şimdiye kadar yapılan çalışmaları masaya yatırmak, eksilerimizin artılarımızın neler olduğunu görmek, çalışmalar esnasında karşılaşılan sorunların neler olduğunu ve bu sorunları nasıl çözeceğimizi konuşmak üzere bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz’ dedi.

Baş; bundan sonraki yapılacak çalışmalar ve uygulanacak projeleri planlamak, üreticilerimize daha fazla nasıl faydalı olunabileceği konularında görüş alışverişinde bulunmanın önemine dikkat çekerek, tüm kurum personeli olarak daha çok çalışmamız gerekiyor ’dedi.

Baş ‘şimdiye kadar yapılan  çalışmalarda, başarı gösteren, hizmet eden tüm personele teşekkürlerini sunarak,“2018 yılının başarılı ve hizmet dolu bir yıl olmasını arzu ettiğini belirterek, tüm personelle bunu gerçekleştirmek için canla başla çalışacağını ifade etti.
 
Editör: TE Bilişim