Niğde Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyet Toplantısı Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Valilik'te yapılan toplantıya, Vali Şimşek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Taciroğlu ve Mütevelli Heyet üyeleri katıldı. Toplantının açılışında 2020 yılında yeni seçilen Mütevelli Heyet Üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Yılmaz Şimşek, "Devletimizi ve hükümetimiz vatandaşlarımıza eğitimden sağlığa, barınmadan gıdaya kadar her konuda yardım elini uzatmaktadır. Sosyal Yardımlaşma Vakfımız 2019 yılında 16 bin 411 vatandaşımıza 4 milyon 64 bin .000 TL nakdi yardım, 21 bin 821 vatandaşımıza 5 milyon 844 bin TL ayni yardım yapmıştır. Yine merkezi ödemeler kapsamında 11 bin 151 vatandaşımıza ise 25 milyon 933 TL nakdi yarım olmak üzere toplam 31 bin 33 kişiye 36 milyon 482 bin 373 lira yardım yapılmıştır. Devletimizden, milletimizden ve hükümetimizden Allah razı olsun. Valiliğimiz başta olmak üzere tüm kurumlarımızın kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Yardıma muhtaç tüm vatandaşlarımız müracaatlarını yapabilirler. Elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız. Ben bu vesileyle 2020 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum"dedi.


Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Abuzer Ceylan’ın sunum yaptığı toplantı, çalışmaların değerlendirilmesi ve ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerinin karara bağlanmasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilişim