Niğde Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü 6552 Sayılı Kanun yani son çıkan Torba Yasa konusunda  bilgilendirme etkinliklerine devam ediyor. SGK yetkilileri 6552 sayılı kanun hakkında  İlçelerde ve Polis Radyosundan vatandaşları bilgilendirdi. 

Niğde SGK İl Müdürlüğü İki İlçede Daha Bilgilendirme Toplantılarını Tamamladı

Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından Çiftlik ve Ulukışla Kaymakamlığının işbirliğinde İlçede bulunan Ziraat Odası, Esnaf Odaları Birliği ile Köy ve Mahalle Muhtarlarına yönelik 6552 Sayılı Kanun hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Toplantılarda konuşan SGK İl Müdürü Adil DEMİR,  vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmeye devam edeceklerini belirterek; “Borcu olan vatandaşlarımızın 6552 sayılı kanunun başvuru tarihlerini kaçırmadan bu ödeme kolaylığından yararlanmaları avantajlarına olacaktır” dedi.
6552 Sayılı Kanun ve uygulamada getirdiği yenilikler hakkında sunum ise Müdür Yrd. Ömer Faruk İlhan tarafından gerçekleştirilerek katılımcıların soruları cevaplandırıldı.
Toplantılara İl Defterdarı Cabir Döner, İlçelerin kamu kurum temsilcileri,  oda üyeleri ve muhtarlar katıldı. 



SGK İl Müdürü Adil DEMİR Polis Radyosunun Konuğu Oldu


Niğde SGK İl Müdürü Adil DEMİR, 04.11.2014 Salı günü saat 15.00’de 97.0 Polis Radyosunda Sami BOZKURT’un  hazırlayıp sunduğu canlı yayınlanan ‘Haftanın Konuğu” programında, 11 Eylül'de torba yasa ile yasalaşan “6552 Sayılı Kanun" hakkında bilgi verdi.
97.0 Polis Radyosunda Sami BOZKURT ‘un programına katılan Niğde SGK İl Müdürü Adil DEMİR’i Bilgi işlem Şube Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Hakan KAPLAN, Polis Radyosu Personeli Gülbeyaz SARIOĞLU ve program sunucusu Sami BOZKURT karşıladı. İl Müdürü Adil DEMİR programda; Genel sağlık sigortası, Bağkur sigortalıları ile sigortalı çalıştıran işverenlerin yapılandırmadan nasıl yaralanacaklarına ilişkin sorulara cevap verdi.

Soruların sonunda dinleyicilere” Sosyal Güvenlik Kurumu olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” diyen İl Müdürü DEMİR radyo çalışanlarına teşekkür ederek radyodan ayrıldı.



Editör: TE Bilişim