AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, bazı art niyetli kesimler tarafından, son günlerde ortaya atılan ‘’patates ithal ediliyor’’ şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile ithal patates konusunda bir görüşme gerçekleştirdiğini açıklayan AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, “ Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile ithal patates alımı konusunda yaptığımız görüşmelerde ve bu konuda kamuoyuna yaptığı açıklamalarda net ifadelerle ithal patates alımının gündemimizde olmadığını belirtmiştir. Bu açıklamalara rağmen , ‘’patates ithalatı yapılıyor ya da yapılacak’’ gibi gerçeği yansıtmayan iddialar ile üreticilerimizin ve vatandaşımızın kafasını karıştırmaya ve algı operasyonu yapmaya çalışan art niyetli kişi veya kişiler olduğunu görüyoruz.” dedi.

BİZ HİZMET SİYASETİ YAPIYORUZ
Hükümet olarak; vatandaşlarımızın aleyhine olabilecek hiçbir konuya izin vermediklerini ve vermeyeceklerini dile getiren AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, “AK Parti, her zaman vatandaşımıza hizmet odaklı projeleri hayata geçirir. Vatandaşının aleyhinde olabilecek hiçbir şeye izin vermez. Biz hizmet odaklı siyaset yapıyoruz. Patates üretimi yapan çiftçilerimizi de zorda bırakacak hiçbir konuya izin vermeyiz. Biz; vatandaşlarımıza, her konuda en iyi hizmeti nasıl götürürüzün mücadelesini veriyoruz. AK Parti, her zaman hizmet siyasetini ön planda tutmuştur. Çiftçilerimizin, üreticilerimizin ve vatandaşlarımızın resmi olarak yapılmayan ve dayanağı olmayan hiçbir açıklamaya itibar etmemelerini önemle istirham ediyorum. “  dedi.
 
Editör: TE Bilişim