Belediye İş Sendikası ile Sazlıca Belediyesi arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Belediye İş Sendikası ile Sazlıca Belediyesi arasında 12 işçiyi kapsayan Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. Belediye Başkanı Süleyman Görgülü ile Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak tarafından imzalanan Toplu iş sözleşmesi 2 (İki) yıl geçerli olacak. Yapılan anlaşmaya göre Sazlıca Belediyesinde çalışan işçilerin yevmiyeleri 54.00 TL ye yükselirken maaşları da 1.400,00 TL ile 1.460,00 TL arasında değişen rakamlardan oluştu. İşçiler ayrıca Bakanlar kurulunun açıklamış olduğu tarihlerde 52 günlük ikramiyelerini alacaklar.

Sazlıca Belediye Başkanı Süleyman Görgülü; “İşçi arkadaşlarımız ile bir aile ortamı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sendikamız ile yaptığımız sözleşmede tek amacımız Sazlıca halkına daha iyi hizmet verebilmektir. Bu Sözleşmenin çalışanlarımıza ve Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.
Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak yapılan Toplu iş Sözleşmesinden dolayı Belediye Başkanına teşekkür ederken, Sendikasızlaştırmanın ve kıdem tazminatlarının kaldırılmasının gündem de olduğu bir dönemde bu yapılan toplu iş sözleşmelerinin çok önemli olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim