Niğde’de yapılan esnaf oda seçimlerinin ardından Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan NESOB başkanlık seçiminde aday olduğunu basın açıklaması ile duyuran Niğde şoförler odası başkanı Sadullah Çarboğa, birlik ve beraberlik için, borçsuz bir NESOB için bu yarışta bende varım dedi.



Nasıl ki 5 yıl önce borçlu olarak devraldığım şoförler odasının borçlarını ödeyerek kazanç getiren bir kurum haline getirdiysem NESOB’u da bulunduğu bu durumdan kurtarmak ve esnafımızın yüzünü güldürecek bir kurum haline getirmek için adayım oldum diyen Çarboğa; çıkmış olduğum bu kutlu görevde esnafların desteğini istiyorum diye konuştu.   

Açıklamalarına şöyle devam eden başkan Çarboğa;  “İlimiz ve ilçelerimizde teşkilatlanmış, birlik ve beraberliğimizi Türkiye şoförler ve otomobilciler federasyonumuzun çatısı altında sürdüren en büyük meslek odalarından biriyiz.  Federasyon başkanımız Fevzi Apaydın NESOB’a adaylığımızı desteklediğini ve Ankara’da her zaman olduğu gibi bundan sonrada yanımızda olduğunu söylemiştir.

Şoför ve nakliyeci esnaflarımızın Niğde’de üst kuruluşu olan Niğde esnaf odalar birliğine adaylığımızı koyarak temsil etmeyi düşündük. Şoför esnafımızı ve diğer esnaf odalarımızı en iyi şekilde temsil edilmesi noktasında bütün oda başkanlarımızla birlikte yönetmeyi düşünerek bu yola çıktık.

Çıkmış olduğum bu kutlu yolda bizlerden desteklerini esirgemeyen teşkilatlarımıza şeffaf hesap verebilir bir yönetim için, benim dediğim değil; odalarımızın hedefleri doğrultusunda yönetim için Niğde Esnaf Odaları Birliğine aday oldum” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim