Uçmanın herkesin hakkı olduğu ilkesinden hareketle uçuş ağını her geçen gün genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, biletlerini 39.99TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu Nevşehir-İstanbul seferlerine 9 Nisan’da başladı.

Türkiye’nin turizm cenneti Nevşehir uçuşları, 9 Nisan’dan itibaren, Salı günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 20.15’te ve Nevşehir’den saat 21.55’te; Cuma ve Pazar günleri ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 06.20’de ve Nevşehir’den saat 08.00’de olmak üzere haftanın 3 günü, karşılıklı seferlerle gerçekleştiriliyor.

 

Pegasus, Nevşehir’i yurt içinde 8 yurt dışında 25 noktaya bağlıyor

Pegasus misafirleri, 68. Uçuş noktası Nevşehir’den, yurt içinde İzmir, Antalya, Batman, Bodrum, Diyarbakır, Elazığ, Trabzon, Van olmak üzere 8; yurtdışında Amsterdam, Belgrad, Beyrut, Bologna, Basel, Batum, Brüksel, Londra, Kuzey Kıbrıs, Roma, Bişkek, Lviv, Paris, Berlin, Münih, Stuttgart, Düsseldorf, Bükreş, Üsküp, Priştine, Saraybosna, Londra, Tel Aviv, Viyana, Zürih olmak üzere 25, toplam 33 noktaya bağlantılı olarak uçabiliyor.

Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve  www.flypgs.com internet adresinden ulaşabilirler.

-*-

Pegasus Hava Yolları ile ilgili gelişmeleri dijital medyada;

Resmi İnternet Sitesi : www.flypgs.com

Pegasus Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/PegasusHavayollari

Pegasus Twitter : http://twitter.com/ucurbenipegasus

Pegasus Youtube: www.youtube.com/pegasushavayollari

Pegasus Google+: https://plus.google.com/+PegasusHavayolları

adreslerinden takip edebilirsiniz.

 

Pegasus Hava Yolları Hakkında:

1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005 yılından bu yana Esas Holding A.Ş. şirketlerinden biridir. Pegasus, kısa ve orta menzilli hatlarda, noktadan noktaya uygun ücretle ulaşım imkânı sunan, Türkiye’nin lider düşük maliyetli havayoludur. Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “low cost” ( düşük maliyetli hava yolu) modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkanı sağlamaktadır. Yurt dışında 41, yurt içinde 29 noktaya tarifeli uçuşlar düzenleyen Pegasus, misafirlerini 28 ülkede toplam 70 noktaya ulaştırmaktadır. İstikrarlı büyümesini sürdüren Pegasus, 2011 yılında olduğu gibi 2012 yılında da Official Airline Guide (OAG) raporunda koltuk kapasiteleri baz alınarak yapılan sıralamaya göre Avrupa’nın en büyük 25 hava yolu arasında “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Havayolu” olarak gösterilmiştir. Pegasus, 2012 yılında Airbus firmasıyla imzaladığı ve teslim tarihindeki tutarı yaklaşık 12 milyar USD olan, 25 adedi opsiyonlu 100 uçaklık filo siparişi ile sipariş verdiği tarih itibariyle  Türk Sivil Havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişe imza atmıştır.

 

Editör: TE Bilişim