Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Eczacı Selim Gültekin Hazine ve Maliye Bakanlığımızın Özel İdaremize 8 milyon 700 Bin TL’lik ödenek aktarıldığını ifade ettiler. Ak Parti Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Eczacı Selim Gültekin yaptıkları açıklamada;


 “Niğde İl Özel İdaresine yatırımlar için Hazine ve Maliye Bakanlığınca 8 milyon 700 bin TL ödenek aktarılmıştır. İl Özel İdaresi gerçekten hizmette bize rehber olan ve hizmet grafiği gittikçe artan bir kurumumuzdur. Çok sayıda projeyi hayata geçiriyor ve köylerimiz bu hizmetler sayesinde gittikçe daha da yaşanabilir hale geliyor. Bizlerde elimizden geldiğince projelerin takibi, ödenek aktarımı gibi tüm konularda destek oluyoruz.

Özel İdaremizin kendi bütçesi ve sağladığımız bu ek ödenek ile yol, tarımsal hizmetler, içme suyu, kanalizasyon, eğitim gibi yatırımlarda hizmet imkânlarının daha da genişletilmesini sağlayacağız. Ödenek çıkarmak ve kaynakları artırmak için yoğun bir çaba ve mesai içerisindeyiz. Bizim çabamızın harcadığımız mesainin memleketimize yatırım olarak döndüğünü görmek bize mutluluk veriyor. En iyi hizmetlerin şehrimize ve hemşerilerimize gelmesi için çok çalışacağız.” dedi.
 
Editör: TE Bilişim