Niğde’de Özden Market “Her 39 Günde Bir Araba, 9 LED TV” kampanyasının ikinci çekilişini gerçekleştirdi. Fiat Linea Otomobil Borlu Sultan Bahşiş isimli  talihliye çıktı.

 Haber-Foto-Video ; Yasin BEKİŞ

Özden Market’ten her 30 TL tutarında alışveriş yapanlar arasından yaptığı çekilişte  1 kişi otomobil ve 9 kişi de Televizyon  kazandı.

 

Milli Piyango İdaresi tarafından organize edilen çekiliş noter huzurunda yapıldı. Yapılan çekilişte Sultan Bahşis isimli bir Borlu bayan  2014 model otomobilin sahibi oldu.

 

Özden Market Bor Mağazasından alış yaparak otomobil kazanma şansı yakalayan Sultan Bahşiş’e kazandığı Fiat Linea marka otomobili bugün törenle teslim edildi.

 

Bor Özden Market önünde yapılan törene Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve mağaza sahipleri ve çalışanları katıldı.  Özden Market’in büyük ödülünü Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat  şanslı müşteri Sultan Bahşiş’e teslim etti.

 

Başkan Erat burada yaptığı kısa konuşmada ; Hep derdik ki bizimde memleketimizde büyük marketler olsun, ama baktığınız zaman bugün Bor İlçemizde güzel marketler oluştu. Daha da artacak, hemşerilerimiz daha sağlıklı, ucuz alışveriş yapabiliyor. Burada yüzlerce hemşerimiz çalışıyor işletmecilere de  teşekkür ediyoruz. Burada alışverişi özendirme amacıyla bir otomobil çelişi hazırlanmış, otomobili teslim ederken hem market sahiplerimizi hem de tahillimizi  tebrik ediyorum”dedi.

 

 

 Her 39 günde Bor ve Niğde Özden Alışveriş Merkezlerinden 30 Tl. alışveriş yapan herkesin çekilişe katılabildiği ve çekilişlerin aralıksız devam ettiği öğrenildi.

 

Editör: TE Bilişim