Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Elit Beğendim alışveriş marketinin açılış programına katıldı.




Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın katılımıyla Özbelde mevkii hastaneler karşısında Elit Beğendim alışveriş merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan işyeri açılışını gerçekleştirdikten sonra iş yeri sahibine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak 'Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir' tablosu hediye etti.


Maden işçilerine Allahtan rahmet diliyorum

Manisa'nın Soma ilçesinde göçük altında kalarak hayatını kaybeden maden işçilerine rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Soma ilçesinde meydana gelen bir göçük, bir maden faciası yaşadık. Ülkemizin başı sağolsun. Hayatını kaybedenlere Cenab-ı Hakk'tan rahmet geride kalanlara ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Cenab-ı Hakk hepimizi ve ülkemizi beterinden muhafaza etsin temennisinde bulunuyorum" dedi.


Niğde'mize hayırlı olsun
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "İş yerini açan kardeşlerimize ve Özbelde Mahallemize, hastane bölgemize, Niğde'mize hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. İş yerimizden helalinden bol kazanç elde etmelerini temenni ediyorum. Bu iş yerinde çalışacak olan kardeşlerimizin de kazasız belasız çalışmalarını niyaz ediyorum. Özbelde Mahallemize, Niğde'mize bu iş yeri hayırlı olsun. İş yeri sahibimizin toplamda 6 tane iş yerinin 4 tanesi Niğde'de 2 tanesi Nevşehir'de. İş yeri sahiplerimizin başarısının devamını diliyor tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.


Özbelde Mevkii 30 sene önce yapılırken mahrumiyet bölgesi gibiydi


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Özbelde Mevkii geçtiğimiz 30 sene önce yapılırken mahrumiyet bölgesi gibiydi. Geldiğimiz noktada son 5 yıl içerisinde Özbelde Mevkiinde yapılan çalışmalar sonucu, Niğde'mizin en önemli, en yoğun kurumlarından Devlet Hastanesini de bu bölgeye gelmesiyle beraber Özbelde bölgemiz bir canlılık, bir hareketlilik kazandı bir cazibe bölgesi haline geldi. Bu günden sonra da bu bölgedeki talepler görebildiğimiz kadarıyla artarak devam edecek. Belediye olarak hastane çevresinde gerçekleştirdiğimiz düzenleme çalışmalarını bitirme noktasına yaklaştık. Ramazan ayının başlarında çevre düzenlemesini tamamen bitirerek hem hastanemize hem Niğde'mize yakışır hale getirdiğimiz bir bölgemiz olacak. Hastaneler bölgemizde yaptığımız çalışmaların Niğde'mize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Editör: TE Bilişim