Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Öz İplik-İş Sendikası Niğde şubesinde yeni başkan Faik Apaydın oldu.

Haber:Muharrem TEMEL

Öz İplik-İş Niğde Şube Başkanlığı seçimi geçtiğimiz aylarda yapılmış fakat mahkeme kararıyla iptal edilmişti. 8 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde iptal edilen seçimde de olduğu gibi Faik Apaydın Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığına yeniden seçildi. Yapılan delege seçimlerinde kendisinden hariç iki adayla daha yarışan Faik Apaydın seçim sonucundan 89 delegenin tamamını alarak Öz İplik-İş Niğde Şube Başkanlığına seçildi. 


Faik Apaydın, 11 Mart Çarşamba günü saat 15:00'te Niğde İl binasında yapılan törenle görevini teslim aldı. Görev teslim törenine Hak-İş Konfederasyonu Niğde İl Temsilcisi Erkan Özgen, Öz İplik-İş Niğde Şube yöneticileri ve üyeleri katıldı. 


Öziplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığına getirilen ve görevi teslim aldıktan sonra bir açıklama yapan Faik Apaydın; "Yapılan seçimlerde kardeşlerimiz Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığına bizi layık gördüler. Bana bu görevi veren arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim. Bilinmesini isterim ki bana bu görev verildiği andan itibaren bu görev için bütün gayretimi ortaya koyacağım. Çalıştıkları yerlerde büyük bir emek veren işçi kardeşlerimiz içinde herşeyi yapacağım ve onların hakkını sonuna kadar arayacağım. Kimsenin bundan en ufak bir şüphesi olmasın. Bana destek veren, vermeyen herkesle birlik beraberlik içerisinde olacağız. Hep birlikte görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız." dedi. 


Son olarak görevi devralan Faik Apaydın'ı sendika üyeleri tek tek tebrik etti.


Editör: TE Bilişim