Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) ile bünyesinde faaliyet gösteren Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları’nın öncülüğünde “Aile İşletmelerinde Kurumsallaşma II ” konulu panel düzenleniyor.


Gerçekleştirilecek panel hakkında bilgi veren NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu; “Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ile Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları olarak, 15 Mayıs 2015 Cuma günü, saat 19.30’da Niğde Üniversitesi 1923 Konferans Salonu’nda bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz ‘Aile İşletmelerinde Kurumsallaşma II ‘ konulu panel düzenleyeceğiz. Panel hem konusu hem de katılımcıları açısından oldukça önem taşıyor.

Panel kapsamında, İstanbul Kültür Üniversitesi Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER) Müdürü Prof. Dr. Tamer Koçel, Yad Eğitim ve Danışmanlık eğitmeni Yenal Koçak ve Arzum Elektrikli Ev Aletleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı İlimize gelecekler. Sadece aile işletmelerini değil, tüm işletmelerimizi yakından ilgilendiren kurumsallaşma konulu panelimize üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz” dedi.


Editör: TE Bilişim