Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ve Ticaret Borsası Meclis Üyeleri, 15 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulunda M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun TOBB Yönetim Kurulu Başkanlığına NiTSO Meclisinden aday olarak gösterilmesi için karar aldı.
 
Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ve Niğde Ticaret Borsası Meclis Üyeleri tarafından, Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirdikleri Oda Meclis Toplantılarında, NiTSO organ seçimlerinde Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliğine ve Genel Kurul Delegeliğine seçilen M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun 15 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak olan Birlik Genel Kurulunda TOBB Yönetim Kurulu Başkanlığına Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinden aday olarak gösterilmesi için karar alındı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) Meclis Başkanı Serdar ECEMİŞ, ilimize vermiş olduğu desteklerden ve yakın ilgilerinden dolayı 2014 yılında Niğde Belediyesi tarafından fahri hemşerilik beratı, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından da fahri doktora ünvanı verilen TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU       Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen NiTSO organ seçimlerinde Meclis Üyesi ve Genel Kurul Delegesi olarak seçilmişti. Mayıs ayında yapılan Oda Meclis toplantımızda Meclis üyelerimizin tamamının talebi ve isteği doğrultusunda Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına Odamız Meclisinden aday olarak gösterilmesine oy birliği ile meclis kararı alındı.dedi.

ECEMİŞ, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun adaylık tercihini Niğde Ticaret ve Sanayi Odasından yana kullanmasının kendilerini ve Niğdelileri mutlu edeceğini belirterek sözlerini tamamladı.
 
 
Editör: TE Bilişim