Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının işverenlere yönelik düzenlemiş olduğu bilgilendirme toplantısında İŞKUR ve SGK destekleri, istihdam teşviki ve faydalanabilecekleri destekler hakkında geniş bir sunum yapıldı.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığında İŞKUR ve SGK destekleri hakkında işverenlere yönelik, istihdam teşviki, faydalanabilecekleri destekler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Odada yapılan toplantıya Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde İŞKUR İl Müdürü Ali Bingül, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Serdar Ecemiş, SGK İl Müdür Yardımcısı Önder Atakan, SGK müdürlüğü yetkilileri ve Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu; “ Niğde Ticaret ve Sanayi Odası olarak, eğitimlere, sunumlara ve bilgi alışverişine son derece önem veren bir yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. Niğde Ticaret ve Sanayi Odasının gerçek kimliğine yakışır ve üyelerine daha iyi bir hizmet sunabilen ve gerekli bilgileri zamanında iletebilen, eğitim anlayışından hiçbir eğitim ve seminerden geri kalmayan bir yönetim anlayışı ile inşallah bundan sonra da üyelerimize hızlı bir şekilde hizmet vereceğiz. Bu anlamda İŞKUR ve SGK müdürlerimize 2019 yılı destek ve teşvikler hakkında siz değerli üyelerimize sunmuş oldukları bilgilendirme için teşekkür ediyorum" dedi.

İŞKUR İl Müdürü Ali Bingül ve İŞKUR Uzmanları tarafından işverenlere yönelik; ilave istihdam teşviki, asgari ücret desteği ile engelli istihdamı teşviki, işsizlik ödeneği alanlara yönelik teşvik, işbaşı eğitim programı teşviki, kadın, genç ve mesleki yeterlilik belgesi olanların teşviki gibi teşvikler, kısa çalışma uygulaması ve desteklere yönelik bilgilendirme sunumu yaptı.
 
Editör: TE Bilişim