Niğde Ticaret ve Sanayi Odası sırasıyla, Kurumsallaşma Süreçleri Eğitimi, Stratejik Yönetim Eğitimi, Stratejik İş Planı Hazırlama Eğitimleri düzenleyecek.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Ocak ayında düzenlenecek olan eğitimlere tüm NİTSO üyelerini ve çalışanlarını davet etti.

NİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, "Düzenleyecek olduğumuz eğitimlerin tamamı iş hayatımızın her noktasında karşımıza çıkabilecek konular üzerine belirlenmiştir. Başarılı olmak isteyen ve iş hayatında kendini geliştirmek isteyen her bir girişimci, işletme sahipleri ve çalışanlarının bu konular hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Ahiler Kalkınma Ajansı ve Odamız tarafından gerçekleştirilecek olan eğitimlerimiz alanında uzman eğitimciler tarafından verilecektir.

Katırcıoğlu, düzenleyecek olduğumuz eğitimlerin tamamı ücretsiz olarak verilecektir. Üyelerimiz ve çalışanları eğitimlerin tamamına katılabileceği gibi sadece ihtiyaçları olan eğitimi de seçip katılabilecekler bütün üyelerimizi ve çalışanlarını eğitimlerimize davet ediyorum" dedi.

Eğitimler için kayıtların sınırlı olduğunu belirten Katırcıoğlu; "Başvuruların en geç 6 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 13:00'a kadar Niğde Ticaret ve Sanayi Odası'na yapılması gerekmektedir’’ dedi.

Eğitim Yeri: Niğde Ticaret Ve Sanayi Odası Eğitim Salonu

Son Başvuru Tarihi: 06 Ocak 2020 Pazartesi Saat: 13.00

Eğitimler

Kurumsallaşma Süreçleri Eğitimi (06 Ocak 2020 Saat:15.00 )

Stratejik Yönetim Eğitimi ( 07 Ocak 2020 Saat:15.00 )

Stratejik İş Planı Hazırlama Eğitimi (08 Ocak 2020 Saat:15.00 )

Editör: TE Bilişim