Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Kasım ayında düzenlenecek olan eğitimlere tüm NİTSO üyelerini ve çalışanlarını davet etti.
İşletmeler için gerekli olan eğitimleri tek bir seferde firmalarla paylaşmayı planlayan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası sırasıyla E - Ticaret, Pazarlama ve Satış ve Dış Ticaret eğitimlerini düzenleyecek.
KATIRCIOĞLU" İŞ HAYATINDA BAŞARILI OLMAK İSTEYEN HERKESİ BEKLİYORUZ"
Eğitim paketinde yer alan üç eğitimin tamamının iş hayatında başarılı olmak isteyen herkesin karşısına çıkacağını belirten ve bu konuda Oda üyelerine seslenen NİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, "Düzenleyecek olduğumuz eğitimlerin tamamı iş hayatımızın her noktasında karşımıza çıkabilecek konular üzerine belirlenmiştir. Başarılı olmak isteyen ve iş hayatında kendini geliştirmek isteyen her bir girişimci, işletme sahipleri ve çalışanlarının bu konular hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Ahiler Kalkınma Ajansı ve Odamız tarafından gerçekleştirilecek olan eğitimlerimiz alanında uzman eğitimciler tarafından verilecek olup, bu eğitimlerle birlikte ilimizin iş hayatında yaşamış olduğu eğitim eksikliklerinin önüne geçilmesi hedeflenmektedir.
Dünya'nın her kıtasında eğitim seviyeleri yüksek olan ülkeler başarılı olmuşlardır. Maalesef Ülkemiz genelinde ve ilimizde eğitimlere katılım oranları çok düşük seviyelerdedir. Bizler istiyoruz ki üyelerimiz ve girişimcilerimiz alanlarında uzman olsun ve kendilerini istedikleri noktalara çıkarabilsinler. Eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarının olması söz konusu değildir. Kendilerini ve işletmelerini daha üst seviyelere çıkarmak isteyen üyelerimizi bu eğitimlere katılım sağlamaya davet ediyorum. Düzenleyecek olduğumuz eğitimlerin tamamı ücretsiz olarak verilecektir. Bütün üyelerimizi ve çalışanlarını eğitimlerimize davet ediyorum" dedi.
Üyelerimiz ve çalışanları eğitimlerin tamamına katılabileceği gibi sadece ihtiyaçları olan eğitimi de seçip katılabilecekler. Eğitimler için kayıtların sınırlı olduğunu belirten Katırcıoğlu; "Başvuruların en geç 7 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 17:00'a kadar Niğde Ticaret ve Sanayi Odası'na yapılması gerekmektedir’’ dedi.
EĞİTİM YERİ               : NİĞDE TİCARET ve SANAYİ ODASI EĞİTİM SALONU
SON BAŞVURU TARİHİ : 07.11.2018 Çarşamba SAAT: 17.00
EĞİTİMLER              
E – Ticaret Eğitimi                  (8,9 Kasım 2018 Saat:17.00 22.00 )
Pazarlama ve Satış Eğitimi      ( 12, 13 Kasım 2018 Saat:17.00 – 22.00 )
Dış Ticaret Eğitimi                  (15,16 Kasım 2018 Saat:17.00 -  22.00 )
 
Editör: TE Bilişim