AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemize ek olarak yapılacak olan 142 bin metrekare alan içinde, yanık ünitesine sahip, kvc, koroner, yenidoğan, yetişkin ve çocuk acil bakım ünitelerinin olduğu, yaklaşık 400 milyon T.L maliyetli, modern, 400 yataklı yeni hastanenin ihalesnin 6 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleşeceğini ve en kısa sürede de inşaatına başlanacağını belirterek; “Niğde’miz için önemli sağlık yatırımlarımızdan olan ve şu anda hizmet veren Sağlık Kampüsümüzü bir şehir hastanesi konumuna getirecek olan yeni hastanemizin inşaat ihale tarihi 6 Mayıs 2020 tarihi olarak belirlenmiştir Niğde’mize hayırlı uğurlu olsun” dediler.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve Selim Gültekin : “Bizler AK Parti hükümetleri olarak Ülkemizde olduğu gibi Niğde’mizde de birçok mega projeye imza atan bir iktidarız. 142 bin metrekare alan içinde, yanık ünitesine sahip, kvc, koroner, yenidoğan, yetişkin ve çocuk acil bakım ünitelerinin olduğu, yaklaşık 400 milyon T.L. maliyetli, modern, 400 yataklı ek yeni hastanemizin ihalesini 6 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştirip inşallah en kısa sürede de inşaatına başlayacağız. 400 yataklı Yeni Devlet Hastanemiz ile birçok yeni bölüm eklenerek mevcut hastanemiz büyük bir hastane konumuna gelecektir. En son teknolojilerle donatılacak olan mevcut hastanemizle birlikte artan yatak kapasitesiyle şehir hastanesi konumuna gelecek hastanemiz 360 bin nüfuslu Niğde’mizin daha kaliteli Sağlık hizmeti almasını sağlayacak. Ayrıca Tıp Fakültemizin de istenilen seviyeye gelmesinde büyük katkısı olacak ek binamızın hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Hastanemizin, Niğde’mize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin Koca‘ya , Sağlık Bakan Yadımcımız Sayın Halil Eledemir’e ve bugüne kadar emeği geçen herkese tüm hemşehrileimiz adına teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim