Enflasyonla topyekûn mücadele programı kapsamında başlatılan indirim kampanyasına destek olmak amacıyla Niğde Ticaret ve Sanayi Odasında yerel marketlerle toplantı yapıldı. Toplantıya katılan yerel market yetkilileri, gönüllülük esasına dayalı desteğe katılacaklarını bildirdiler.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıya NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, NiTSO Meclis Başkanı Serdar Ecemiş, Kardelen Market, Korkmazlar AVM, Niğde Öz Hilal Toptan Gıda, Öz Niğde AVM, Özbek Market, Tomurcuk Market, Bimar Market, Selçuklu AVM, Bor Beğsan AVM, Özden Market, Paşazade AVM ve Bizim AVM yetkilileri katıldılar.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, “Türkiye bir defa daha devlet-millet birlikteliğiyle topyekûn bir iktisadi mücadele başlatmıştır.  Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan Enflasyonla Mücadele Programını makroekonomik istikrar için son derece önemli buluyor ve destekliyoruz. Zira artan enflasyon, girdi ve finansman maliyetlerimizi artırmakta, firmalarımızı olumsuz etkilemektedir. Enflasyonla mücadeleyi ne tek başına kamu, ne de tek başına özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev hepimizindir.

İlimizdeki yerel market yöneticileri enflasyonla top yekün mücadele programına destek vererek ürün ve hizmetlerinde %10 indirim yapma konusunda destek vereceklerini bizlere bildirdiler. Bu desteklerinden dolayı firma sahiplerine şahsım ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür ediyor Niğde’miz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.
 
 
 
Editör: TE Bilişim