Niğde’de 26. Vergi Haftası nedeniyle 2014 gelir vergisi rekortmenlerine plaket verildi.



Samanyolu İnşaat Yönetim Kurul Başkanı Ramazan Çelik, Niğde’de en çok vergi ödeyerek 2014 yılının vergi rekortmeni oldu.

Dün, Niğde Defterdar Yardımcısı Beyhan Kalalı ve beraberindeki heyet, 2014 yılında 440 bin 444 TL vergi vererek gelir vergisinde 1. olan Samanyolu İnşaat Yönetim Kurul Başkanı Ramazan Çelik’i makamın da ziyaret ederek plaket takdim ettiler. 

Plaket töreni sonrası kısa bir açıklama yapan Niğde Defterdar Vekili Kalalı, 26. Vergi haftası münasebeti ile Ramazan Çelik’in gelir vergisinde birinci olması sebebi ile plaket takdimi için bu gün burada bir aradayız. Toplam 3 kurumlar 3’te gelirler vergisinde rekortmenimiz var. Bunlardan bir tanesi de Ramazan Bey. Bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Şeklinde konuştu. 
Samanyolu İnşaat Yönetim Kurul Başkanı Ramazan Çelik ise yaptığı konuşmasında “ verginin kutsallığına inanan bir vatandaş olarak 2009 yılındaki kuruluşumuzdan bu yana vergimizi severek verdik” dedi.

Gayrimenkul Sermaye İradı sıralamasına göre 2014 yılında 440 bin 444 TL vergi vererek rekortmen olan Çelik, kendisinin vergi rekortmenleri arasında yer almasının kendisi için gurur verici olduğunu kaydetti.

Çelik: “Vatanımızı, Milletimizi seviyoruz, vergimizi ödüyoruz. Bu başarı sadece bir kişinin değil, herkesin başarısıdır. disiplinli bir şekilde çalışarak, insanların bize olan güvenini boşa çıkartmamaya çalıştık. Bu başarıyı elde ettiğimizden dolayı da çok çok mutluyuz” diye konuştu.

Vergi rekortmeni olmanın Vadesi gelmiş yüklü bir borcun kapatılması gibi rahatlatıcı bir his olduğunun söyleyen Çelik: “Sonuçta bu da mükellef olarak görevimiz. Kazandığım paranın vergisini vererek memleketime olan borcumu ödüyor olmam bana büyük bir maneviyat kazandırıyor. Kişiliğinden ve ilkelerinden taviz vermediğin sürece doğru olduğunu bildiğin yoldan çıkmazsan önündeki her kapı rahatlıkla açılacaktır” şeklinde konuştu.




Editör: TE Bilişim