Niğde Defterdar vekili Beyhan Özkalalı Vergi Haftası kutlamaları kapsamında, Defterdarlık birim müdürleri ile birlikte Niğde Belediyesini ziyaret etti.

 

Vergi Haftası tüm yurtta olduğu gibi Defterdarlığın çeşitli etkinlikleriyle Niğde’de de kutlanıyor. Bugün Niğde Hükümet Meydanında Atatürk büstüne çelenk sunumunun ardından günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar yapıldı. 

 

Ayrıca Vergi haftası nedeni ile  Niğde Belediyesine yapılan ziyarette Defterdar vekili Beyhan Özkalalı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a vergi haftası kutlamaları hakkında bilgi verdi.

 

Defterdarlık Vergi Daire Müdürü Ersel Çelik, Milli Emlak Müdürü Harun Yıkmış, Muhasebe Müdürü Halil Sünbül ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret eden Defterdar vekili Beyhan Özkalalı, vergi haftasının mali idareyle vatandaşın kaynaşması yönünden önemli olduğunu söyledi.

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Ticaretle uğraşan iş adamlarımızın, esnaflarımızın, sanatkarımızın vergi ödeme noktasında özen ve hassasiyet göstermeleri gerekliliğini belirtmekte yarar var. Kayıt dışının engellenmesi noktasında üzerimize düşeni hep birlikte toplum olarak yapmalıyız" dedi.

 

Ayrıca Halk Sağlığı Müdürü Bilgehan Öztürk'de Belediye Başkanı Akdoğan'ı ziyaret etti.


Editör: TE Bilişim