Tanıtım - Haber

Hükümetin 9 Şubat 2019 tarihinde  büyük şehirlerde gıda ürünlerinin ucuza satışının yapıldığı Tanzim Satış Mağazaları uygulaması geçtiğimiz gün  son buldu. Tanzim Satış Mağazalarının tedarikçileri bundan böyle marketlere ve mağazalara da ürün tedarik edecek.

Niğde’de gıda ve manav ürünlerini tanzim olarak satışa sunan marketler de oluşturuldu.  Ancak kitap ve kırtasiye alanında tanzim satış mağazaları gibi indirimli satış yapan kitapçı ve kırtasiyeci yoktu.

45 DENEMELİK KİTAP SADECE 5 LİRA OLUR MU?

Niğde’de Oku Kitap Kırtasiye  tanzim mağazaları gibi çok ucuza kaynak kitap satışında bulunuyor. Öyle ki piyasada 20 tl. ile 60 tl arasında satılan TYT, AYT denemeleri  tek başına 5 TL. satılırken,  yanında iki adet  kurumsal genel deneme ile birlikte  sadece 7,50 tl. ye (yedi buçuk liraya)   satılıyor.

Üstelik de müfredata uygun ve yeni basım.

Evet…

45 Adet TYT  Kimya Denemesi + 2 Adet Kurumsal Genel Deneme = 7,50 TL.

22 Adet AYT Tarih Denemesi + 2 Adet Kurumsal Genel Deneme = 7,50 TL.

11 Edebiyat AYT Denemesi + 2 Adet Kurumsal Genel Deneme = 7,50 TL.

7 AYT Matematik Denemesi, 22 AYT Biyoloji Denemesi, 45 Coğrafya Denemesi, 5 Türkçe Denemesi, 22 AYT Coğrafya Denemesi gibi bütün derslerden oluşan branş TYT ve AYT Denemeleri hepsi 2 adet kurumsal genel deneme dahil 7,50 TL. düşürüldü.

Tanıtım  amaçlı stokla sınırlı bu büyük indirimi büyük ilgi görüyor.

LGS DENEMELERİNDE VE KAYNAKLARINDA BÜYÜK İNDİRİM

Oku Kitap Kırtasiye sadece bu indirimle kalmıyor…

İlkokul Öğrencileri için Kaynak Kitaplarda,

Ortaokul Öğrencileri için Kaynak Kitaplarda,

Lise Öğrencileri için Kaynak Kitaplarda…

Yayınına göre kasada  % 25 - % 30 - % 35 - % 40 arası indirim de yapıyor.

NİĞDE’NİN KAYNAK VE DENEME MERKEZİ
Bütün Türkiye’ye internet üzerinden kaliteli ve ucuz kaynak kitap sağlayan Oku Kitap Kırtasiye   onlarca çeşit kaliteli kaynak  ve deneme yayınına ait bayilikleri de barındırıyor.

İşyerine gelen veli ve öğrencilere deneyimli personelleri ile kaynak konusunda  rehberlik hizmeti de veren Oku Kitap Kırtasiye  10 bin çeşide ulaşan kaliteli kırtasiye ürünleri ile de Niğde ve çevre ilçelerine hizmet veriyor.




 
     HER BİRİ 2 KURUMSAL TYT veya AYT  DENEME İLE BİRLİKTE 7.50 TL. 


 












 
Editör: TE Bilişim