Niğde Tapu Müdürü İsmail Eren, arazi toplulaştırma işlemlerinin devam ettiğini ve 12 köyde Arazi toplulaştırmanın tamamlandığını, 3 köyde bitmek üzere olduğunu ve 4 köyde ise çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Niğde Tapu müdürü İsmail Eren, tarımsal üretimin artırılması amacıyla, Niğde merkeze bağlı 12 köyde arazi toplulaştırma işlemlerinin tamamlanarak hak sahiplerine tapularının teslim edildiğini söyledi.

Eren; “ Niğde merkeze bağlı 12 köyümüzde arizi toplulaştırma işlemlerinin tamamlanırken, 3 köyümüzde Edikli, Yeşilgölcük ve İnli köyünde ise Arazi toplulaştırma işlemlerimiz bitmek üzere. Bu arazi toplulaştırma işlemlerimiz bittiğinde bu 3 köyümüzdeki vatandaşlarımıza tapularını vereceğiz. Ayrıca Konaklı, Ovacık, Karatlı ve Hacıabdullah beldesinde ise çalışmalarımız devam ediyor. Bunların yanı sıra Gösterli ve Kayırlı ise Firma çalışmaları devam ediyor. Tırhan, Çayırlı, Aşlama, Yarhisar, çarıklı, Dikilitaş, Hasaköy, Çavdarlı, Bağlama, Alay, Pınarcık ve Kiçağaç köylerinde Arazi toplulaştırma işlemleri tamamlanmış olup tapu müdürlüğümüz tarafından hak sahiplerine tapuları müdürlüğümüz tarafından verilmiştir” dedi.
 
Editör: TE Bilişim