Ulukışla Kiraz Üreticileri Birliği Başkanı Sedat Günindi ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kılınçkaya, İsmail Ercan, M. Erdal Sayın ve M.Ali Şahin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.




Geçtiğimiz yıl kurulan ve 21 Nisan 2014 Pazartesi günü ilk genel kurulunu yapan Kiraz Üreticileri Birliği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerinde İl Müdürü Murat Türkmen’e Birliğin kurulması konusunda verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.



İl Müdürü Murat Türkmen de “ İlimiz Ulukışla ve Çamardı ilçeleri ile il genelinde 93 köy ve kasabada 2600 çiftçimiz yılda yaklaşık 10.000 ton kiraz üretimi yapmaktadır. Kurulan Kiraz Üreticileri Birliği kiraz üreticisi çiftçilere; ürün pazarlaması, girdi temini, tesislerin kurulumu, tanıtım ve teknik destek sağlamak amacıyla kurdurulmuştur. Başkan ve Yönetim kurulu üyelerimizden bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürmelerini istiyoruz. Kiraz Üreticileri Birliğimizin güçlenmesi ve üreticilere faydalı olması için gereken her türlü desteğimiz sürecektir” dedi.





Editör: TE Bilişim