Hatipoğlu Bor Antik/Hediyelik İşletmesinin sergilediği, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi antika, antik ürünler, el sanatları, halı ve kilimler, antikalar, ev eşyaları vintage objeler, sanatsal ve birbirinden değerli koleksiyonluk ürünlerin yer aldığı büyük Müzayede Bor Kültür Evi’nde (Rum Kilisesi) açıldı.

Bor Kültür Evi sergi salonunda Osmanlı ve Cumhuriyet dönemine ait yüzlerce eserin sergilendiği Müzayedeye gelen ziyaretçiler ustalıkla yapılmış eserler sanatseverlerin büyük ilgisini çekti.

Bor’da ilk kez büyük müzayede düzenlendi

Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi antika, sanatsal ve birbirinden değerli koleksiyonluk ürünlerin yer aldığı büyük müzayede Bor Kültür Evi’nde (Rum Kilisesi) açıldı.

Şehrimizde büyük bir eksiklik göze çarpıyor!

Bor Kültür Evi’nde (Rum Kilisesi) 23-25 Kasım 2019 tarihlerinde sergilenen büyük müzayede Niğde’de ilk olmaya aday. Yüzlerce eserin yer aldığı milyonluk karma antik müzayede sergisi Bor, bölgesi, yurt içi ve yurt dışından gelecek tekliflere açık olan müzayede birçok değerli sanat eseri ve antikalar, sanatseverlerin ilgisini çekti. Müzayedenin en değerli parçaları ise, yoğun seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı açılış kokteylinde konuklar sergilenen eserleri hayranlıkla izlediler.

Sergide geleneksel sanatlarımızdan örnek eserler izleyenlerin ilgisini çekti. Eşi bulunmayan koleksiyonlarda yer alabilecek eserler, Hatipoğlu BOR ANTİK HEDİYELİK etkinliğinde açık arttırmaya sunuluyor.

Yurt içi ve yurt dışından gelecek ziyaretçi ve tekliflere açık olan Hatipoğlu BOR ANTİK HEDİYELİK müzayede birçok değerli sanat eseri ve antikaları ile koleksiyon severlerin ilgisini şimdiden çekmiş durumda.

Sergiyi düzenleyen Hatipoğlu Bor Antik Hediyelik işletmeni Hilmi Bayizit, Bor’da ilk defa gerçekleştirdikleri Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi antika, sanatsal ve birbirinden değerli koleksiyonluk ürünlerin yer aldığı büyük müzayede etkinliğini dahil ederek daha geniş izleyici ve sanatsever kitlesine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayizit, bugüne dek Eskici Müzayede, antikalar ve sanat eserleri sandığında saklanan eşsiz parçaların ilk kez görücüye çıkardığı müzayedede, gizemli zamanın her dönemindeki yaşanmışlıkların tanıklığını etmiş eserlere, eşyalara bakmak, ulaşmak ve sahip olmak isteyen tüm sanatsever ve meraklıların davetli olduğunu ifade etti.

Kürşat Şahin'in sunumu ile birbirinden güzel eski&antika ve hediyelik ürünlerin tanıtımı yapılmakta…

Hatipoğlu BOR ANTİK HEDİYELİK İşletmesinin açtığı Mezat Salonu işletmeni Hilmi Bayizit, Bor ve bölgesinde ilk kez yapılan mezat hakkında açıklamalarda bulundu.

“Çevre il ve ilçelerde yıllardır mezatların yapıldığını ve Bor’da çok sayıda kişinin bu mezatlara katıldığını belirten Bayizit, “Biz de neden Bor’da yapılmasın, buraya da birçok şehirden meraklılar gelebilir düşüncesiyle işletmemizi bu anlamda faaliyete geçirdik. Geçtiğimiz günlerde Hatipoğlu BOR ANTİK HEDİYELİK işletmemizin açılışını düzenledik. Bir hayli katılım oldu. İş yeri açılışı ve şimdi burada da yoğun misafirlerimizi burada ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadın-erkek çoluk çocuk işletmemizin açılışı ve sergisine gelerek eski ürünleri gördüler. Aile ortamında güzel anlamlı sergi yaşadık” ifadelerini kullandı.

23-25 Kasım 2019 günleri mezat düzenlediklerini belirten Bayizit, “Bundan sonra belirli günlerde bu şekilde mezadımız olacak. Sabah 11’den akşam 19’a kadar ürünlerini satmak isteyenler, takas yapmak isteyen, eskiye özlem duyanlar işletmemize gelecek ve alışverişlerini yapacak. Saat 19’dan itibaren de aynı zaman da On Line bağlantılı açık arttırma ile ürünlerimiz satışa sunulmaya başlandı. Açık arttırmalar da ayrı bir heyecan yaşanıyor. Mutlaka tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Evinde eski ürünleri olanların, satmak isteyenlerin kendilerini arayabileceklerini ifade eden Hilmi Bayizit, “Eğer imkanımız olursa ürünleri biz alıyoruz, satıyoruz. Ya da mezatta katılmalarını sağlıyoruz ve kendileri açık arttırmada değerine satıyor. Yine bizi arayanların eşyalarını yerinde görüp satılıp satılmayacağına da bakabiliyoruz. Hafta içi her gün açık olan işletmemizde de gelip beğendiğiniz, özlediğiniz bir ürün varsa da onu da alabilirsiniz” dedi.

Hatipoğlu BOR ANTİK HEDİYELİK

Hilmi BAYİZİT, 0 541 335 55 65

Adres: Cığızoğlu Osman Efendi Mahallesi. Huzur Sokak No:77. Niğde Yolu üzeri.

BOR-Niğde

Editör: TE Bilişim