Niğde kent merkezinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu yeni binası Ağustos 2013 ayında hizmete hazır olacak.

 

2012 Yılında Selçuk Mahallesinde yaklaşık 3 Bin 500 metre kare alan üzerinde yapımına başlanan 3 katlı Niğde SGK İl Müdürlüğü hizmet binasında sona gelindi.

 

Sosyal güvenlik Kurumu’nun yeni binasına taşınmasıyla birlikte vatandaşa hizmet standartlarının da önemli derecede artacağının altını çizen SGK Niğde il müdürü Adil Demir, “Resmi olarak teslim tarihi temmuz ayı olan yeni binamızın taşınma süreci ile birlikte Ağustos 2013 ayında hazır olması planlanmaktadır” dedi. 

 

Demir; “50 araç kapasiteli otoparkı olan özellikle vatandaşlarımızın daha ilk girişte yukarı katlara çıkmadan hizmet alacağı bir yapı olarak tasarlanmış ve teslim edilecek binamız, personelinde huzur içerisinde çalışabileceği ve daha verimli olacağı bir bina olacak” diye konuştu.

Giriş ile birlikte 4 katlı olan binanın tamamen ergonomik olarak tasarlandığına vurgu yapan Demir; “Vatandaşın hizmet alacağı bölümler açık ofis şeklinde olurken arşivlerimiz ize kapalı devre arşiv sistemi uygulanacak. Binanın yalıtım sistemi ise son teknoloji ile yapılırken binamızda 2 asansör bulunmaktadır” diye konuştu.

 

İKİ LOJMAN SATIŞA ÇIKIYOR

 

Yine Sosyal Güvenlik Kurumuna ait Derbent Mezarlığı yanı Kayapark apartmanında bulunan 3. Ve 4. kat şeklinde iki adet lojman dairesinin ihale usulüyle 25 Haziran tarihinde Ankara ilinde satışa çıkarılacağını belirten SGK İl Müdürü Adil Demir; dairelerin her birinin muammer bedelinin 62 bin TL olduğunu ve vatandaşların bilgi almak ve kayıt işlemleri için SGK’ ya başvuru yapmaları gerektiğini söyledi.

 

Editör: TE Bilişim