Evlenmenin maliyeti Niğde’de 500 Bin lirayı geçiyor Evlenmenin maliyeti Niğde’de 500 Bin lirayı geçiyor

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında denetimin yanı sıra aynı zamanda rehberlik ve bilgilendirme amaçlı faaliyetlerle ilgili her yıl düzenlenen Rehberlik ve Bilgilendirme Faaliyetleri kapsamında bu yılda bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Rehberlik ve Bilgilendirme Faaliyetleri kapsamında yapılan ziyarette Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nail VAN ve beraberindeki heyet Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerine bilgilendirmede bulundular. Mali müşavirlere ve muhasebecilere yapılan sunumda; SGK tarafından sağlanan teşvik ve ücret destekleri ile sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde ve Covid-19 salgını döneminde yürütülen faaliyetler, 7326 sayılı Yapılandırma Kanunu, iş kazası bildirim yükümlülükleri ve rapor ödemeleri ile ilgili açıklamalarda bulunuldu.

Niğde SMMMO Başkanı Hikmet BEKİL yapılan ziyaretten ve bilgilendirmeden memnun kaldığını ifade ederek Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personeline göstermiş oldukları özveri ve nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim