Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Turan ve İl Müdür Yrd. Ömer Faruk İlhan 18 Kasım 2015 tarihinde Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç ve Belediye Başkanı Serkan Güzel’i ziyaret etti.

Kaymakam Dinç ilçede devam eden faaliyetler ve geleceğe ilişkin projelerden bahsederek Çiftlik halkına layık olduğu hizmeti verme gayreti içinde olduklarını, Sosyal Güvenlik bilincinin ilçe genelinde artırılması için her zaman SGK ile beraber çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretten sonra Çiftlik Devlet Hastanesine geçen SGK heyeti Başhekim Uzm. Dr. Ali Bozhüyük’ü makamında ziyaret ettikten sonra Hastane personeline İş Kazaları ve bildirimleri hakkında sunum yaptı.

Program İlçe Belediye Başkanı Serkan Güzeli ziyaretle devam etti. Başkan Güzel kamu kurumlarını ilçemizde görmekten memnun oluyoruz, özellikle SGK gibi toplumun tamamına hizmet sunan kurumlara yardımcı olmak bize mutluluk vermektedir diye ifade etti.

 İl Müdürü Mustafa Turan da her zaman halkımıza hizmet etmek ve bilgilendirmek için bu tarz ziyaretlere devam edeceklerini söyleyerek, sosyal güvenlikle ilgili konularda bilgi paylaşımında bulundu.


http://www.borhaber.net/ekonomi/nigde-sgk-ciftlik-te-bilgilendirme-yapti-h18513.html

Posted by Bor Haber on 19 Kasım 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim